EMSALSİZ ! İZMİR KONAK 8 dairelik tek tapulu arsa!
 Portföy No: 189553
CB SUPREME

EMSALSİZ ! İZMİR KONAK 8 dairelik tek tapulu arsa!

İzmir / Konak / Konak

AÇIKLAMA

Arsamız tarihi ve turistik Asansörün 2 sokak arkasında bulunmaktadır, tramvaya, metroya, çarşı merkezine ve denize 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Açık adresi Kılıç Reis Mahallesi 281 sokak No:20 Konak / İzmir dir.

Parsel sorgulamadan Konak 3. Karataş 647 Ada 25 Parsel

Konum doğru işaretlenmiştir.

Mevcutta içerisinde 2 katlı kullanılmayan boş bir ev bulunmaktadır. Tapusu ev olduğu için kentsel dönüşüm kanununun tüm avantajlarından da faydalanabilirsiniz (taşınma yardımı, düşük faizli ve uzun vadeli kredi, kira desteği, vergi ve harçlarda büyük avantajlar)

Çizili İmar durumu fotoğraflardadır bitişik nizam 4 kattır ayrıca kot farkından dolayı da bahçe katına 1 daire daha yapabilirsiniz. (Bahçesi yaklaşık 45 m2 olacaktır bahçesinde 1 adet 70 yıllık zeytin ağacı bulunmaktadır)

Toplam inşaat alanı yaklaşık 500 m2 dir, buna göre ekli mimari çizim taslaklarına göre 5 adet 1+1 ve 3 adet 2+1 olmak üzere en az 8 daire ve 2 araçlık kapalı otopark yapılabilmektedir.

Yatırım için düşündüğünüzde %50 oranından mütahite verdiğinizde 4 adet daire size kalmış olacak, istenilen rakamın bölgedeki 2 daire fiyatı olduğu düşünüldüğünde yaklaşık 1,5-2 yıllık inşaat süresince 2 daireyi 4 daire yapmış olacaksınız.

Üstelik üst 2 kattaki daireler fotoğraftaki gibi kesintisiz körfez manzaralı olacaktır.

Dilerseniz günlük kiralamaya uygun (Airbnb) 11 odalı Butik Otel yapılabilir ve yılın 12 ayı yaklaşık aylık 300.000 TL/ay - 500.000 TL/ay aralığında gelir elde etmeniz mümkündür. Turistik yerlere yakınlığı ve ulaşımın kolay ve çeşitli olması sebebiyle bölgede günlük kiralama talebi gün geçtikçe artmaktadır.

Ayrıca istenirse yanındaki boş arsa ile birleştirebilirsiniz, böylece ortak alanlar paylaşılacağı için daha büyük daireler inşaa edilebilecektir, böylece toplam cironuz artacaktır detayları telefonda anlatabilirim.

YAPSAT veya YATIRIM için çok uygundur, bölgede konut ve arsa fiyatları gün geçtikçe artmaktadır.

Paranızı yüksek enflasyondan korumanın tek yolu gayrimenkul yatırımıdır, binanın yaklaşık cirosu 23-24 Milyon civarıdır, yandaki arsa ile birleştirilmesi halinde ise 28-30 Milyon cirosu olmaktadır. Satış zamanında gayrimenkul fiyatıda artacağı sebebiyle kar marjları çok çok daha yüksek olacaktır.

Araştırdıysanız bilirsiniz bölgede temiz başka bir arsa kalmadı.

Benim arsamın tek sahibi benim TAPUSU TEMİZ anlaşmamız durumunda hemen tapuya müracaat edebiliriz ve hemen ruhsata başvurabilirsiniz.

Başka bir yatırım yapacağım için NAKİT satılıktır. (Sadece bayanın kullanabileceği 700-900 bin civarı otomatik temiz bir araç üzerine nakit para olarak takas düşünebilirim) Lütfen Çek, senet vb ödeme araçlarını teklif etmeyiniz.

COLDWELL BANKER SUPREME

BERKAY ATİK - 0 554 903 18 87

Devamını Oku
Konum Türkiye , İzmir , Konak , Konak
Tapu Durumu Kat İrtifakı
Portföy Kategorisi Konut Arsası
Fiyat 7.600.000 ₺
Metre Kare (Net) 133
Takasa Uygun Evet
İmar Durumu Konut İmarlı
Görüntülenme Sayısı
69

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

Berkay Atik

Danışmanın Diğer Portföyleri