EVOADAN SPİL DAĞI ETEKLERİNDE 780 M2 FIRSAT ARSA
 Portföy No: 370700
CB EVONA

EVOADAN SPİL DAĞI ETEKLERİNDE 780 M2 FIRSAT ARSA - 370700

MANİSA / YUNUSEMRE / UNCUBOZKÖY M

AÇIKLAMA

MANİSA YUNUSEMRE UNCUBOZKÖY MAHALLESİ’NDE, SPİL DAĞI ETEKLERİNDE KONUM LANAN 780 M² TARLAMIZ SATIŞTADIR.

Doğayla iç içe, temiz havası ve huzurlu atmosferiyle öne çıkan bu arazi; şehir merkezine yakınlığıyla hem yatırım hem de hobi amaçlı kullanım için ideal bir fırsat sunmaktadır. Spil Dağı’nın eteklerinde yer alması sayesinde yaz aylarında serin, keyifli bir ortam sağlar.

Arazi çevresinde yapılaşmalar bulunmakta olup, ulaşım açısından rahat bir konumdadır. Yol sorunu bulunmayan parsel, düzgün yapısı sayesinde farklı kullanım alternatiflerine uygundur. Tiny house, bağ evi veya hobi bahçesi düşünenler için oldukça elverişlidir.

Doğa manzarası, sakin lokasyonu ve gelişime açık bölgesi ile değer kazanma potansiyeli yüksek olan bu fırsatı kaçırmayın.

DETAYLI BİLGİ VE YER GÖSTERİMİ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

Konum Türkiye , , Manisa , Yunusemre , Uncubozköy
Tapu Durumu Müstakil Tapu
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 6.900.000 ₺
Metre Kare (Net) 780
Takasa Uygun Hayır
İmar Durumu Tarla

Görüntülenme Sayısı

57

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın
EVONA

Mehmet Salih Pektaş

Danışmanın Diğer Portföyleri