Ataşehir Esatpaşa’da, merkezi lokasyonu ve açık alan avantajıyla öne çıkan, bütçe dostu ve pratik bir çatı dubleksi!
Ataşehir Esatpaşa Mahallesi, Bingöl Sokak üzerinde yer alan bu 5 yaşındaki modern binadaki dairemiz, boş durumdadır ve hemen taşınmaya uygun yapısıyla yeni sakinlerini beklemektedir. Brüt 95 m² , 13 m²'lik terası dahil net 80 m² kullanım alanına sahip olan dairemiz , 2 oda ve 2 salon (2+2) olarak planlanmıştır.
Önemli Yapısal Detay: Dairemizin üst katı (çatı katı) standart bir yüksek tavan yapısına sahip değildir. Bu nedenle üst kat, tam boy bir yaşam alanından ziyade; teras kullanımı odaklı, kompakt bir çalışma odası, hobi alanı veya ek depolama/oturma köşesi olarak değerlendirilmeye daha uygundur.
Şehrin merkezinde, kendine ait açık teras alanı bulunan, ekonomik ve pratik bir seçenektir.
KAT YERLEŞİMİ VE ÖZELLİKLERİ
Dairemizin tüm alan ölçümleri net olarak şu şekildedir:
Giriş / Alt Kat (Ana Yaşam Alanı): * Salon: 17,00 m²
Oda: 8,49 m²
Mutfak: 6,10 m²
Banyo: 2,87 m²
Balkon: 1,21 m²
Giriş & Merdiven Alanı: 5,56 m²
Üst Kat (Çatı Katı - Düşük Tavanlı Alan): * Oda: 12,00 m²
Salon/Oturma Alanı: 11,35 m²
Banyo: 2,40 m²
Açık Teras: 13,02 m²
Teknik Özellikler: Kombi (doğalgaz) ısıtma , görüntülü diyafon , çelik kapı , duşakabin , asansör ve şifreli bina girişi. Bina 5 yaşındadır.
LOKASYON VE ULAŞIM
Dairemiz, toplu taşımaya yakın konumuyla ulaşım açısından oldukça avantajlı bir noktadadır:
Ulaşım Aksları: Göztepe Köprüsü'ne, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey Kampüsü'ne ve Finans Merkezi'ne araçla 7-8 dakika mesafededir. Şehit Cahar Dudayev Caddesi ve 3004. Caddeye ise sadece 100 metre yürüme mesafesindedir.
Çevre ve Sosyal Alanlar: Watergarden AVM’ye araçla 4 dakika , Ataşehir Belediyesi'ne 5 dakika uzaklıktadır. Aşık Veysel Anadolu Lisesi'ne 250 metre mesafededir.
GENEL GAYRİMENKUL BİLGİLERİ
Fiyat: 41.500 ₺
Aidat: 1.500 ₺
Bulunduğu Kat: 3. Kat (En üst kat)
Kullanım Durumu: Boş
TAŞINMAZ TİCARETİ YETKİ BELGESİ OLMAYAN EMLAK OFİSLERİ İLE PAYLAŞIM YAPILMAYACAKTIR
AYRINTILAR İÇİN
HÜSEYİN R. KETENCİ
MESLEKİ YETERLİLİK BELGE NO:
YB0044/17UY0333-5/00/3311
KİRALANIR, SATILIR...
ORADA HÜSEYİN VARDIR!
| Konum | Türkiye , , İstanbul-Anadolu , Ataşehir , Esatpasa |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Çatı Dubleks |
| Fiyat | 41.500 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 95 |
| Metre Kare (Net) | 80 |
| Oda Sayısı | 2+2 |
| Bina Yaşı | 5 |
| Bulunduğu Kat | 3 |
| Kat Sayısı | 3 |
| Isıtma | Kombi (Doğalgazlı) |
| Banyo Sayısı | 2 |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Hayır |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Aidat | 1500 |
| Site İçerisinde | Hayır |
| Krediye Uygun | Evet |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri
Tapu Yok