AYDIN / DİDİM / AKBÜK M
DENİZE 500 MT | FULL DENİZ MANZARALI | 5+1 EŞYALI | ÖZEL BAHÇELİ VİLLA
COLDWELL BANKER MEDUSA GAYRİMENKUL GÜVENCESİYLE
Denize sadece 500 metre yürüme mesafesinde, teras katından full deniz manzarasına sahip, 5+1 eşyalı villamız satışa sunulmuştur.
360 m² arsa üzerinde, yaklaşık 300 m² bahçe alanına sahip olan villamız; geniş ön ve arka verandaları, kapalı garajı, barbekü alanı ve ferah yaşam alanlarıyla dikkat çekmektedir.
200 m² net / 230 m² brüt, kat mülkiyetli ve kullanıma hazır olan villamız, denize yakın müstakil yaşam arayanlar için ideal bir seçenektir.
🌊 DENİZE YÜRÜME MESAFESİNDE, FULL DENİZ MANZARALI
Denize yalnızca 500 metre mesafede bulunan villamız, konumu ve sunduğu yaşam alanlarıyla öne çıkmaktadır.
Özellikle teras katından görülen full deniz manzarası, günün her saatinde keyifli bir atmosfer sunmaktadır.
🏡 GENİŞ ARSA VE ÖZEL BAHÇE
Villa 360 m² arsa üzerine kuruludur ve yaklaşık 300 m² geniş bahçe alanına sahiptir.
Ön ve arka cephede bulunan geniş veranda alanları; ailece vakit geçirmek, misafir ağırlamak veya açık havanın keyfini çıkarmak için kullanışlı alanlar sunmaktadır.
Bahçede ayrıca barbekü alanı bulunmaktadır.
🏠 VİLLANIN ÖZELLİKLERİ
• 5+1
• 200 m² net kullanım alanı
• 230 m² brüt alan
• 360 m² arsa
• Yaklaşık 300 m² bahçe alanı
• Teras kattan full deniz manzarası
• Denize 500 metre
• Geniş ön ve arka veranda
• Kapalı garaj
• Barbekü alanı
• Amerikan mutfak
• Salon ve odalarda klima
• 3 adet banyo/WC
• Eşyalı
• Kat mülkiyetli
• 11 yaşında
🔑 TAŞINMAYA HAZIR
Eşyalarıyla birlikte satışa sunulan villamız, yeni sahibine ekstra hazırlık ve eşya masrafı gerektirmeden kullanılabilecek durumdadır.
Geniş bahçesi, denize yakın konumu, full deniz manzarası, kapalı garajı ve 5+1 kullanım planıyla hem yazlık hem de dört mevsim yaşam için değerlendirilebilecek niteliktedir.
Detaylı bilgi, fiyat ve yerinde sunum için COLDWELL BANKER MEDUSA GAYRİMENKUL ile iletişime geçebilirsiniz.
| Konum | Türkiye , , Aydın , Didim , Akbük |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Villa |
| Fiyat | 15.500.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 230 |
| Metre Kare (Net) | 200 |
| Bina Yaşı | 11 |
| Banyo Sayısı | 3 |
| Oda Sayısı | 5+1 |
| Isıtma | Klima |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Evet |
| Kullanım Durumu | Sahibi Oturuyor |
| Site İçerisinde | Hayır |
| Krediye Uygun | Evet |
| Takasa Uygun | Hayır |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri