MELİH FIRAT KANDEMİR

Gayrimenkul Danışmanı @CB ONKO

31 Temmuz 1987 Silivri / İstanbul doğumluyum. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

Bir süre özel bir firmada Dış Ticaret Uzmanı olarak çalıştım.

Girişimci ruhum, kendi işimi kurma isteğim, sosyal ilişkilerimi kullanabileceğim, sahada çalışarak dinamik görüşmeler yapabileceğim ve de en önemlisi süreç yöneterek mutlu satıcılar ile mutlu alıcıları buluşturabileceğim gayrimenkul sektöründe farkı, tarzı ve vizyonu ile öne çıkan Coldwell Banker ailesine katılmaya yönlendirdi.

Doğup büyüdüğüm, her anına ve gelişimine şahit olduğum uzmanlık bölgem olan Silivri/İSTANBUL' da Gayrimenkul Danışmanı olarak faaliyet gösteriyorum.

Konut, lüks konut, arsa, tarla ve özellikle toprak geliştirme konularında aldığım eğitimleri ve tecrübelerimi aktif olarak kullanırken tek amacım başarılı olabilmektir.

Başarının ve kalitenin asla tesadüf olmadığı bir sektörde sizlere etkin çalışma, sürekli bilgilendirme, maksimum fayda ile hizmet vermeyi kendime amaç edinmiş, mutlu müşteriler ile beraber başarılı bir danışman olabilmek adına çalışmalarımı gerçekleştiriyorum.

Kulüp Üyeliği
Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Konut, Lüks Konut, Tarla, Arsa ve Toprak Geliştirme

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Balaban Gümüşyaka Merkez Kavaklı Ortaköy Merkez Selimpaşa Merkez

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 5-10 Temmuz 2021
  • M2M Gayrimenkul Danışmanı Eğitimi

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Celal OZGEN - 01/07/2024

    Melih bey, gerekten konusunda oldukca basarili ve calismaktan mutluluk duydugum tek emlak danismani. Surecin en basindan beri her konuda tamamen seffaf davrandi ve islemimiz tamamlandiktan sonra dahi her konuda yardimci olmaya devam etti. Herkese gonul rahatligiyla Melih bey ile calismasini tavsiye edebilirim. Saygilar / Celal OZGEN

4.000.000 ₺
Satılık
39.000.000 ₺
Satılık
12.500.000 ₺
Satılık