PELİN ÇETİN

Gayrimenkul Danışmanı @CB ATAK

1979 İstanbul doğumluyum. Evliyim, bir oğlum ve bir de patili oğlum olmak üzere iki çocuk annesiyim:)

18 yıl Ulusal ve Uluslararası firmalarda üst düzey yönetici olarak çalıştım. Stajyer olarak başladığım kariyerime, Hilton İstanbul ve ParkSA Hilton’un Pazarlama & PR Müdürü olarak devam ettim. Amerika da New York/New Jersey ve Pensilvanya’da yer alan lastik sektörünün liderlerinden İnter City Tire, Inc’de 6 yıl Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak görev aldım. Kiler ve Tatlıcı Holding ortaklı Istanbul Sapphire Residence & Alışveriş Merkezi açılışını, Türkiye’nin 256m yüksekliğinde ki ilk Seyir Terası projesinin hayata geçirilmesinde etkin rol alarak Pazarlama ve Etkinlik Direktörü pozisyonunu ve son olarak da

İzmir-Adapazarı ve Antalya da yer alan Agora Alışveriş Merkezlerinin Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendim.

Aynı zamanda Türkiye Cimlastik Federasyonu Lisanslı Pilates Antrenorü, HIS Federasyonu Lisanslı Yetişkin ve Çocuk Yoga Eğitmeniyim.

Yeni bir yıla girerken, yeni ve isabetli bir karar alarak, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu, herkese benzeyerek aynılaşmak yerine, yeni bir kulvar açarak farklılaşmaya ve liderlik etmeye inanan, gayrimenkul sektöründe fark yaratan Coldwell Banker Atak ailesine büyük bir heyecanla katıldım.

Beklentilerinizin ve hayallerinizin hep bir adım ötesine geçmek için buradayım….

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR YÜZYÜZE 04-08 ARALIK 2023 BLUE START EĞİTİMİ ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)