"Gayrimenkul işlemlerinizi bir uzmana emanet edin."

İstanbul'da doğdum. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünde başladığım lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Özel Öğretim kurumlarında Matematik & Geometri öğretmeni görevinde pozisyon aldım.

Emekli olup Coldwell Banker Power ailesine dahil oldum. Gayrimenkul Sektörüne olan ilgim beni eğitim ve seminerlere katılmaya , kendimi bu alanda geliştirmeye yöneltti.

Yaptığım çalışmaları müşterilerime en iyi hizmeti vermek ve onlara değer katmak amacıyla yapmaktayım.

Coldwell Banker Power ailesinin üyesi olmaktan mutluyum. Size en iyi hizmeti vermek için buradayım.

2023 senesinde aldığım eğitim;

MASTERTÜRK Grup Başkanı Gökhan Taş tarafından;

-Milyonerden Milyonere Satış Eğitimi

2022 senesinde aldığım eğitimler;

Sn.Belgin Benek& Sn.Hilmi Işıkören tarafından ;

-Emlakta Satıcıların İtirazlarını Karşılama

Hilmi Işıkören & Ahmet Mert Samur;

-Emlakta LinkedIn Etkisi

UZMANLIK ALANLARIM

Konut&Ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Etiler Emirgan Reşitpaşa Ulus Levent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 12-16 EYLÜL 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Hande M. D. - 27/04/2024

    Sevgili Mine Hanım, evimizin kiralama süreci boyunca bizlere verdiğiniz değerli desteğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Düzen, disiplin ve prensiplerinizin başarınızın anahtarı olduğunu düşünüyoruz. İleriki dönemlerde de sizlerle mutlaka çalışmaya devam ediyor olacağız. Sevgiler, Hande M. D.

  • Bünyamin Ö. - 01/03/2024

    Mine hanım sizinle çalışmaya başladığımdan beri ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

  • Meltem Ş. - 01/03/2024

    Mine hanım hem yolculukta hemde işlemler sırasındaki yardımlarınız, sevecenliğiniz ve anlayışınızdan dolayı çok teşekkür ederiz teklifimizi ilettik ve ertesi gün tapumuz elimizdeydi işinizin en iyisisiniz sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk ☺️☺️☺️

  • Binnur B. - 23/02/2024

    Her şey için teşekkür ediyorum inşallah iki taraf içinde hayırlı olur.

  • Ümmügülsüm C. - 23/02/2024

    Mine hanım herşey için teşekkür ederim süreç bizim için çok hızlı ve iyi geçti çok memnun kaldım sizden nice beraber güzel işlerimize💖

  • Arezou F. - 20/02/2024

    Mine hanim gostermis oldugunu ilgiden dolayi cok tesekkur edeeiz Bu surecte her sey istedigimizden daha da guzel ilerledi Size ve ekipinize cok cok tesekkur ederim🌹🙏🏻🌹

  • Ekrem U. - 20/02/2024

    Merhaba yine 927 nolu daireyide verdik mine hanım in hizmetiyle alakalı öncelikle firmaya ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok seri bir şekilde pürüzsüz bir şekilde tamamladık ilginize çok teşekkürler Ekrem U.

  • Ekrem Uğur - 02/02/2024

    Merhaba Mine hanım'ın hizmetiyle alakalı öncelikle firmaya ve kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok seri bir şekilde pürüzsüz bir şekilde tamamladık. İlginize çok teşekkürler. Ekrem Uğur

  • Hasan A. - 02/02/2024

    Mine Hanım sürecin en başından beri çok ilgiliydi. Açıklayıcı ve güler yüzüyle adım adım ilerledik. Kendisine ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.

  • Mehmet Emin Tokatlı - 01/02/2024

    Mine Hanım merhaba. Sizi tanımadan evvel evimi başka emlakçı vasıtası ile satılığa çıkarmıştım. Siz de aynı apartmanda oturduğunu için benim telefonumu bulup ben burada otururken evinizi başka biri satamaz dediniz ve bana güven verdiğiniz için derhal size bu işi verdim. Başarılı bir şekilde bu süreci yönettiniz ve netice aldınız. Her şey için ve emekleriniz için teşekkürler. Ellerinize sağlık. Kolay gelsin.

  • Harun Atıl Aksoy - 01/02/2024

    Mine Poyraz Hanım efendi sayesinde çok kibar, çok dikkatli ve çok hızlı bir şekilde evimizi kiralayabildik. Çok teşekkürler.

  • Hande Mavisu Dikerler - 17/08/2023

    Mine hanım, size güvenip verdik. Bizlere verdiğiniz güven ve sabah-akşam demeden verdiğiniz güncel bilgiler için çok teşekkür ederiz.

  • D. Çelik - 17/08/2023

    Sürecin başından sonuna kadar ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tüm süreç boyunca yardımları için teşekkürler.

  • Deniz Büyüklimanlı - 02/08/2023

    Mine Hanım'a ev kiralama sürecinde en ufak soru işaretlerimizi bile cevapsız bırakmadıkları ve çok rahat bir iletişim sağladığı için teşekkür ederiz.

  • Yıldız Aran - 02/08/2023

    Harika bir ortam, profesyonel ve güzel insanlar, temiz ve güzel ofis kurulumu. Danışmanımız Mine Poyraz Hanım gayet deneyimli, güvenilir, verimli ve bilgili bir profesyonel, böyle bir acente arayan herkese şiddetle tavsiye ederim. Müşterilerini önemsiyor ve sürecin her aşamasında detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Ayrıca mükemmel danışman eğitimi ve profesyonelliği nedeniyle Coldwell Banker'ı herhangi bir emlak işlemi yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.

  • Zeynep Girginer - 02/08/2023

    Ev kiralama süreci boyunca iletişime açık olup bizimle ilgilendi. Kendisine teşekkür ederiz.

  • Didem Altunevlek Yüce - 02/08/2023

    Gayrimenkul danışmanımız Sayın Mine Poyraz'ın süreçteki ilgisi, hassasiyeti ve anlayışı için çok teşekkür ederiz.

  • Suat Çiftçi - 01/06/2023

    Öncelikle güler yüzünüz ilgi alakanız için çok teşekkür ederim. İşinizi kesinlikle severek yapıyorsunuz işinizde başarılar diliyorum. Çok teşekkür ediyorum. Saygılar, sevgiler diliyorum kalın sağlıcakla.

  • Hanife Arslan - 01/06/2023

    İlgilenmesinden ilgisinden çok memnun kaldım çok teşekkür ediyorum.