TURİZMİN GÖZ BEBEĞİM BODRUM TURGUTREİS'TE YATIRIMLIK TARLA
 Portföy No: 109042
CB PREMIUM

TURİZMİN GÖZ BEBEĞİM BODRUM TURGUTREİS'TE YATIRIMLIK TARLA

Muğla / Bodrum / Turgutreis

AÇIKLAMA

Bodrum Turgutreis'in girişinde, ana yola 250 mt mesafede, çalışması yeni yapılan 1/5000'lik plan içinde kooperatife veya yatırıma uygun tek ve kök tapu, 9887 metre tarla vasıflı arazimiz satılıktır.

Bir alt parselde 100 mt. uzaklıkta butik otel, 150 mt. uzaklıkta TİCARİ FAALİYETTE bulunan işletmeler ( Düğün Salonu, Mermer İşleme Atölyesi, At Çiftliği ) bulunmaktadır. AKÇAALAN yerleşkesine çok yakın olan İMAR SINIRINDAKİ toplamda 10 dönüme yakın arazide KESİLMEZ, MUAZZAM DENİZ MANZARASI ayağınızı bastığınız hizadan rahatlıkla gözükmektedir.

Fotoğraflar ve videoda deniz manzarası uzak gibi gözüküyor ama araziden bakıldığında bambaşka bir manzara var. Deniz resmen ayağınızın altında...

KOOPERATİF'e uygunluğu nedir diye soran yatırımcılar için; Tarım müdürlüklerinin, dikili olan tarım arazilerinde 5 dönüm, örtü altı denilen tarım arazilerinde 3 dönüm ve zeytinliklerde 10 dönüme, tapuda sadece 1 kişinin adının geçmesine izin verildiği için, YATIRIMLIK ARAZİLERİN ÇOK ORTAKLA SATIN ALINMASINDA T.C KANUNLARI VE MEVZUATLARI GEREĞİ ŞİRKET VEYA KOOPERATİF KURULMASINDAN BAŞKA BİR ALTERNATİF YOKTUR. Şirket veya kooperatif kurmak çok sayıda ortakla yer alıp yatırım yapabilmek için bir ZORUNLULUKTUR.

BİLGİLERİN TEYİDİ İÇİN RESMİ MAKAM OLAN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAYIP BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Bodrum Turgutreis'in girişinde, ana yola 250 mt ,yerleşim yerine 600 mt mesafede, çalışması yeni yapılan 1/5000'lik plan içinde, İMAR SINIRINDA, normal imar beklemeksizin yapılacak ECOLOJİK TURİZM imarında 9887 m2 den %15 kesinti sonrası kalacak 8403,95 m2 alana bölge doğal yapısını bozmadan taş ev olarak %10 kapalı alan yapılabilmektedir. İmara çok yakın ve TORBA-TURGUTREİS çevre yolunun inşaatının an meselesi olması dolayısı imarın kendiliğinden geçmesi beklenmektedir. İmarın geçmesi durumunda %40 tavan metrajdan kesintisi dahi olsa 5932 m2 alan kalmakta ve bu alana 120 m2 villa yapılması beklenmektedir. Emsal villa değerinin tahmini 20-25 milyon civarı olması öngörülmektedir.(Turgutreis Prene dağı parseli herne kadar Ekolojik alan olarak geçse de bölgesel olarak sadece taşlık ve hiç ekolojik tarım yapılmamış ve ekolojik özelliği kaldırılması beklenen bir parseldir.)

Devamını Oku
Konum Türkiye , Muğla , Bodrum , Turgutreis
Tapu Durumu Müstakil Tapu
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 24.255.000 ₺
Metre Kare (Net) 9887
Krediye Uygun Hayır
Takasa Uygun Hayır
İmar Durumu Tarla
Tapu Durumu Müstakil Parsel
Görüntülenme Sayısı
148

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

MANZARA ÖZELLİKLERİ

  • Deniz

Nejdet Uslu

Danışmanın Diğer Portföyleri