Ne zaman, nerede, nasıl bir gayrimenkul ticareti yapmak istiyorsunuz? Birçok sorunuzun cevabı bizde? Doğru yolda ilerlemek istiyorsanız biz burdayız, bir telefon görüşmesi belki de tüm hayatınızı değiştirecek. Hadi ARAYIN ! Biz buna hazırız ya siz?

1980 Ankara doğumluyum. Evli ve 2 kız çocuk babasıyım. Eşim MEB.lığında Türkçe Öğretmenidir. İlk ve orta öğrenimimi Ankara'da tamamladım.

2000 yılında TSK Kara Kuvvetleri Komutanlığında başlayan askeri kariyerimde üst düzey komutanlardan 140 takdir belgesi, birçok ödül ve Yurt Dışı görevde Nato'dan madalya aldım. 2021 yılında emekli oldum.

Kişisel gelişimime önem vererek 2 üniversite bitirdim. ilave olarak 3 üniversite eğitimime daha devam etmekteyim.

Ayrıca birçok alanda gerek yurt içi gerekse de yurt dışı eğitim kurumlarından 100'ün üzerinde kişisel eğitim ve uzmanlık sertifikaları aldım ve almaya devam etmekteyim. Sermaye Piyasası Kurulundan Gayrimenkul Değerleme Uzmalığı Eğitimi, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Uzlaştırmacılık Eğitimi aldım.

Hobi ve spor olarak uğraştığım voleybol branşında da Türkiye Voleybol Fedrasyonun Antrenörlük eğitimlerine kayıldım ve 2.Kademe Antrenörlük seviyesine ulaştım. 3.Kademe için eğitimim devam etmektedir.

Planlı, tertipli, düzenli ve disiplinli yaşam şekli 20 yıllık askeri kariyerim nedeniyle hayat tarzım haline gelmiştir.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut , Lüks Konut, Arsa, Arazi

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Turgut Özal Karacakaya Susuz Turgutreis Yalıkavak

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi Ankara 17-21 Ocak 2022
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara
  • ANKARA AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 18-21 MART 2024