SATILIK LÜKS DAİRE ÇANKAYA BEYTEPE AMETİST MERKEZİ KONUM
 Portföy No: 149130
CB ELİT

SATILIK LÜKS DAİRE ÇANKAYA BEYTEPE AMETİST MERKEZİ KONUM

Ankara / Çankaya / Beytepe

AÇIKLAMA

Ankara Çayyolu'nda 36.000 m2'lik özel bir alana inşa edilen 411 dairelik Ametist Residances, 220 ve 200 m2 net ve 448 ve 410 m2 'lik teras ve zemin dubleks daire seçenekleri ile yaşam standartlarınızı yükseltecek. Ametist, ışıktan daha fazla yararlanmak için özel tasarlanan cam cephe giydirmeleri, vadi rekreasyon alanı da dahil edildiğinde 200 bin m2'lik yeşil alanı, her daireye 2 adet kapalı otoparkı, 200 araçlık açık otopark alanı, özel malzemelerle dekorasyon, fore kazıklı temeli ve deprem yönetmeliğine uygunluğu ile sıradan olmanın çok ötesinde bir yaşam sunuyor.

İncek, Hacettepe, Ümitköy, Çayyolu aksının birleştiği noktada konumlanan Ametist Residences, bloklar arası mesafenin 60 ile 150 m arasında olmasıyla da önü açık, ferah ve manzaralı bir yaşam olanağı sunuyor.

Civardaki tek yüksek katlı konut projesi olan Ametist Residences, Kızılay’a 15 km, Oran Şehrine 16 km, Park Caddesi’ne 3 km, Angora Evlerine 500 m, Hacettepe Üniversitesi’ne 2 km, Bilkent Üniversitesi’ne 4 km, TED Ankara Koleji’ne 7 km, Atatürk Hastanesi’ne 7 km, Gordion AVM’ye 4 km, mesafede yer almasıyla Ankara’daki çok yönlü ender projelerden biri olma özelliğine sahip.

YETKİLİ DANIŞMAN

ÖZGÜR KAYA

COLDWELL BANKER ELİT GAYRİMENKUL

Devamını Oku
Konum Türkiye , Ankara , Çankaya , Beytepe
Tapu Durumu Kat İrtifakı
Portföy Kategorisi Daire
Fiyat 13.000.000 ₺
Isıtma Merkezi Sistem
Görüntülenme Sayısı
158

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  
  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  

Özgür Kaya

Danışmanın Diğer Portföyleri