İstanbul Arnavutköy doğumluyum. 2016 yılından beri Kuzey Kıbrıs'ta yaşamaktayım. Lisans Eğitimimi Trakya Üniversitesi Restorasyon - Mimarlık bölümünde tamamladım.
--------------------------------------------
#6 Türkiye ve KKTC 2023 Genel Altıncısı
2023 Coldwell Banker Altın Rozet Ödülü
2023 President's Premier Club Ödülü
2022 President's Elite Club Ödülü
2021 President's Circle Club Ödülü
2020 Diamond Club Ödülü
2017-2018-2019 Sterling Club Ödülü
--------------------------------------------
Türkiye Geneli ilk 20 , Doğu Express Kars Turu 2020
Başarı Sertifikası (Eylül ayı) 2021
#1 2017 Şubat Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2018 Haziran Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2019 Eylül Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2020 Aralık Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2021 Nisan Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2022 Kasım Türkiye ve KKTC Birincisi
#1 2023 Nisan Türkiye ve KKTC 2023 Birincisi
% 100 Müşteri Memnuniyet Ödülü
--------------------------------------------
Aldığım Eğitimler:
Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
Müşteri ile Etkili İletişim Seminer Eğitimi
CB Fast Start Gayrimenkul Danışmanlık Eğitimi
CB Blue Tech teknoloji Eğitimi
CB Blue Spirit Kurumsal Kültür Eğitimi
CB Power Blue G.D. uygulamalı Rehberlik Programı
CB Lüks Konut Eğitimi
CB Topluluk Önünde Etkin Konuşma Eğitimi
Chris Leader, Leader's Edge Eğitimi
--------------------------------------------
Uzmanlık Alanlarım:
Lüks Konut, Arazi
Uzmanlık bölgem:
Alsancak- Bellapais- Ozanköy- Girne
--------------------------------------------
2016 yılında İstanbul dan Kıbrıs a yerleşme kararı aldıktan sonra , Gayrimenkul Piyasasına adım attım. Bu kararda; Kıbrıs'a yatırım yapmanın büyük kazançlar sağladığını görmem ve Kıbrıs'ın çok güvenli bir ülke olması , talep görmesidir…
Coldwell Banker Maximum da yaklaşık 9 yıldır görev almaktayım. Gayrimenkul sektöründe ihtiyaç duyulan; dürüst, güvenilir ve etik kurallarla hizmet vermeyi amaç edindim. Bir çok eğitime katıldım. Kısa sürede aldığım ödüller doğru yolda olduğumun kanıtı oldu.
Gayrimenkul alım ve satımlarımı yaparken, her zaman, geçmiş deneyimlerimi ve tecrübelerimi, işime yansıtmaya özen gösteriyorum. Üniversite de mimarlık okumuş olmam, emlak piyasasına ve gayrimenkullere bakış açımı çok etkiledi. Bu sayede gayrimenkul alımı yapacak müşterilerime, tecrübelerimi aktararak farklı bakış açıları sunuyor onlara en iyisini almaları konusunda yardımcı olabiliyorum.
Edindiğim tecrübe ve bilgi birikimiyle siz müşterilerime ve çözüm ortaklarıma en üst düzey hizmet vermeyi ilke edindim ve bu sayede sadece müşteri kazanmadım, ömür boyu sürecek dostluklarda kazandım.
İlgi alanlarım:
Sosyal sorumluluk projelerinde de görev almayı seviyorum (Özellikle Mecidiyeköy lions ta; başkan yardımcısı olduğum dönemde, aktif olarak down ve otistik çocukların eğitimi)
Tenis, Scuba Diving, KiteBoard, Yoga, Doğa gezileri ve Kamp yapmak hobilerim arasındadır. Ayrıca Film, Sinema, Tiyatro, Müzik ve Jazz Festivallerini yakından takip ederim.