BİLSEN YILDIRIM

Gayrimenkul Danışmanı @CB NEXUS

"NE YAPARSAN YAP, EN İYİSİNİ YAPMAYA ÖZEN GÖSTER..."

Merhabalar,

KABATAŞ TİCARET LİSESİ mezunuyum. Eğitimime AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ/ÖN LİSANS/MARKA İLETİŞİMİ VE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/ÖN LİSANS/PERAKENDE SATIŞ VE MAĞAZA YÖNETİMİ BÖLÜMLERİNE devam ederek bitirdim.

17 yıl kurumsal bir firmada ; Muhasebe, Üst Düzey Ofis Yöneticiliği ve Finans bölümlerinde görev aldım. Akabinde farklı bir sektöre girerek SETUR TURİZM Yetkili Acentası'nı açtım.

Gayrimenkul sektörü her zaman ilgimi çekmiştir. 2015 yılında Gayrimenkul Danışmanı olmaya karar verdim. İşimde, en iyi hizmet ve kaliteyi sunmak için, birçok eğitim ve sertifika programlarına katıldım.

Öncelikli ilkem dürüst-doğru-güvenilir bir danışmanlık hizmeti vererek müşteri menmuniyeti sağlamaktır.

Geride bıraktığım 8 yılda birçok aileye satış, kiralama ve danışmanlık hizmetleri vererek, yeni evlerinde mutlu olmalarına katkı sağladığımı düşünüyorum.

Güvenilir, işinin ehli, azimli ve çalışkan bir gayrimenkul uzmanına mı ihtiyacınız var ?

Unutmayın, aklınızdaki tüm soruların cevabı için size bir telefon kadar yakınım…

Saygılarımla,

Bilsen YILDIRIM

CB NEXUS GAYRİMENKUL

bilsen.yildirim@cb.com.tr

0 533 340 81 23

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT-TİCARİ-PROJE SATIŞI

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Kordonboyu Orta Batı Doğu Bahçelievler

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Anıl Altıntaş - 05/10/2023

    Bilsen Hanım konusunda uzman, güvenilir ve çok yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ederim. Etrafımda ki kişilere, emlak ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığı ile sizden bahsediyorum ve yönlendiriyorum. Olumlu tutumunuz sayesinde her proje sizinle beraber kolay hale gelmektedir. Teşekkürler.

  • Hamza Özkanlı - 05/10/2023

    Çözüm odaklı yaklaşımı, ilgisi ve pozitif bakış açısı için teşekkür ederim.Puan 10

  • gizem filiz - 01/10/2023

    Tuzla'da öğrenim görmekteyim, ev kira süreçlerine pek hakim olmasam da Bilsen Hanım evi görmek için aradığım andan kontrat imzalama anına kadar, hatta sonrasında elektrik su gibi fatura işlemlerini üstüme almam konusunda bile her konuda her an yardımcı olmaya çalıştı. İşini özenle yapan bir emlakçı olduğunu düşünüyorum.

  • Serdar Filiz - 01/10/2023

    Bilsen hanım işini çok düzgün ve samimi yapan, içtenlikle yardımcı olan iyi bir danışman. Kızımıza ev kiralarken yaklaşımı ve özenli davranışları bizi çok mutlu etti.

  • H.Onur İŞERİ - 27/02/2023

    BİLSEN hanım,kiralık daire ile ilgili ilk temas kurmamızdan sonra samimi ,yapıcı,çözumsel tavırlarıyla destek oldu ve kontrat aşamasından taşınmamızdan sonraki sürece kadar hep destek ve yardımcı olmuştur.Profesyonelliğinden ve samimiyetinden ötürü çok teşekkür ederim kendisine iyi çalışmalar dilerim.

  • Onuralp Özüünlü - 17/02/2023

    Bilsen Hanım, evi görmek için yaptığımız ilk telefon görüşmesinden sözleşmeyi imzaladığımız son ana kadar her aşamada bize çok yardımcı oldu. Sürekli ulaşılabilir olması ve tüm sorularımıza anlayışla ve içtenlikle yanıt vermesi süreci bizim için oldukça kolaylaştırdı. Bizi sadece bir müşteri olarak görmediği, hoş sohbeti, sabrı ve özellikle İstanbul gibi bir şehirde çok zor olan taşınma sürecini böylesine kolaylaştırdığı için çok teşekkür ederiz.

  • Banu Çakır - 18/04/2022

    Maltepe’den ev satın alırken Bilsen Hanım ile çalıştık, başka şehirde olmamıza rağmen bize oldukça güven verdi, bütün sorularımızı mesai saati farketmeksizin cevapladı, koordinasyonu sağladı ve sayesinde sorunsuz bir şekilde işlemleri tamamladık. İşlemler tamamlandıktan sonra bile belediye emlak işlemleri, site ile ilgili yapılacak işlemler konusunda da hep yanımızda idi. Kendisine herşey için çok teşekkür ederiz.

  • Murat bey - 11/01/2022

    Merhaba gayrimenkul satınalma sürecinde işinin gereğini hakkıyla yapan bir kişi. teşekkürler

  • Volkan Diler - 07/01/2022

    Bilsen hanimla yillardir calisiyoruz, evimizin kiralamasinda ve satisinda gösterdigi ilgi ve dürüstlükten cok memnun kaldik. işinin hakkini veren ve düzgün yapan nadir insanlardandir. tesekkur ederiz

  • Arzu Diler - 06/01/2022

    Birsen Hanim evim icin her zaman uygun kiracilar bulup, hic sorun yasamamami saglamistir. En sonunda yine evimin satisindaki sorunsuz surecte bana yardimlarindan dolayi kendisine tesekkur ederim.

  • Baybars Kocatepe - 11/02/2021

    Danışmanım bilsen hanım gerek özverisi özeni gerekse verdiği güven ile bu anlaşmadaki huzur ortamını en iyi şekilde sağlamıştır.Kendisine teşekkürlerimi sunmakla beraber başarılarının özeninin ve güveninin devamını dilerim.

  • Şansal İlgün - 13/01/2020

    Bilsen Hanım Fenerbahçe Dalyan'daki dairemizin kiralanması sürecinde gayet titiz çalıştı ve kısa sürede uygun kiracı adayları bularak sürecin sonlandırılmasında emek verdi. Değerli emekleri ve katkıları için kendisine teşekkür ederiz.

  • Cavit çetin güner - 08/01/2020

    İşlemlerimin takibi ve ihtiyaçlarım doğrultusunda yardımları uzlaşma sağlama iş birlikleri için teşekkür ederim.