Ben Hürrem Tuncer 11.02.1981 Kadıköy doğumluyum. Annem Gümüşhane babam Giresun'ludur. Bende İstanbul'a Anadolu bölgesinde Pendik'te ikamet etmekteyim.

Babam cevizli tekel fabrikasından emekli annemde aynı yerde 10 sene çalışıp dışarıdan sigorta ile emekli olmuş çalışkan bir kadındır. 4 kardeşin 3. çocuğu olarak dünyaya geldim.

İlkokulu yine Pendik'te Süreyyapasa ilköğretim okulunda okudum.Sonra ailemin isteği üzerine 4 sene yatılı din eğitimi almış bulunmakta olup ortaokulu dışarıdan sınavla tek seferde bitirdim. Sonrasında Pendik İmamhatip lisesini bitirdim.

İlk önlisans üniversitemi Ankara Ünversitesinde Bilgisayar Programlama ve Teknolojileri bölümünde bitirdim. Sonrasında 6 sene sözleşmeli Bilgisayar Öğretmenliği yaptım.

İkinci ön lisans üniversitemi Balıkesir Üniversitesi Restorasyon bölümü de okudum. 1 sene kadar İş Sağlığı ve güvenliği alanında çalıştım ve DGS sınavı ile Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve tasarım Fakültesinde İç Mimarlık lisans bölümünü bitirdim.

Daha Sonrasında iç mimarlık alanında bir firmada çalıştım.

Bir süre farklı kurumsal emlak şirketlerinde çalıştım.

Ayrıca ekstra hobi olarak eğlence sektöründe kına düğün salonlarında Dj ve organizasyon hizmeti veriyorum.

Şuan ise bu güzel kurumsal ailem olarak gördüğüm Coldwell Banker Novo da tüm bilgi ve birikimimi profesyonel şekilde sizlere hizmet etmek için sunmak istiyorum..

Birinci önceliğim dürüstlük ve samimiyet diğeri ise sizlere kaliteli hizmet sunmak..

Beni tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

UZMANLIK ALANLARIM

Konut Ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Yeni Mahalle Yeşilbağlar Batı Doğu Sapan Bağları

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 12-16 HAZİRAN 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
1.750.000 ₺
Satılık
350.000 ₺
Kiralık