EDA KORKMAZ

Gayrimenkul Danışmanı @CB EAGLE
Portföy İşlem Hızı
9,4

1998 Bursa doğumluyum . 2016 yılında üniversite gerekçesi ile Balıkesir’e yerleştim. Balıkesir üniversitesi İİBF Fakültesi İşletme mezunuyum.

2020 yılı Kasım ayında mezuniyetimin akabinin de gayrimenkul sektörüne adım attım. Kurumsal bir gayrimenkul şirketi ile anlaşıp markada 8 ay asistanlık sürecimin ardından gayrimenkul danışmanlığına geçtim. 2 buçuk yıl sonunda ise kendimi daha ileriye taşımak adına ofis değişikliği kararı verdim ve Coldwell Banker Eagle Ofisi ile yolumu yürümeye başladım.

Birikimlerini kazanca dönüştürmek isteyen fakat doğru yatırımı yapma konusunda profesyonel bir yardıma ihtiyacı olan siz değerli müşterilerimize her aşamada destek olmak için varım.

EDA KORKMAZ

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bahçelievler Gaziosmanpaşa Plevne

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR YÜZYÜZE 22-26 OCAK 2024 BLUE START EĞİTİMİ ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İzmir-İstanbul- Ankara Ofisleri Hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • İsmail Hamurtekin - 05/01/2024

    Eda Hanım ile 1 yıl oldu karşılaşmamız. Tavsiye üzerine ilk defa çalışma fırsatımız olmuştu. Kenfisi Emlak piyasasında eşine ender rastlanılan dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle çalışan mesleğine aşık, güler yüzü ve bitmek bilmeyen enerjisiyle sizlere problem çıkaran değil problemleri çözen bir danışman. Memnun kalacağınızdan hiç bir tereddütünüz olmasın. 💯