KEREM ALPARSLAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB VIP
Portföy İşlem Hızı
10

Güveniyorsanız; her iş kolaydır…

Tüm gayrimenkul alım-satım-kiralama ve yatırım işlemlerinizi kolaylaştırmak ,gayrimenkulle ilgili tüm beklentilerinize cevap vermek için buradayım.

1971 yılında Kırıkkale’de doğdum.

Ankara Atatürk Lisesi ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama bölümünden mezun oldum. Çalışma hayatına İlaç sektöründe, uluslararası bir firmada satış temsilcisi olarak başladım. Uzun yıllar sırasıyla ilaç ve otomotiv sektörleri başta olmak üzere çeşitli firmalarda satış ve pazarlama alanlarında orta ve üst kademe yöneticilikler yaptım.

2013 yılından itibaren kurucusu ve yöneticisi olduğum İş sağlığı ve Güvenliği şirketini sevk ve idare ettim. A sınıfı iş güvenliği Uzmanı olarak uzun yıllar çalıştıktan sonra İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi eğitmeni olarak eğitim kurumlarında görev aldım. Uluslararası akreditasyonu olan NEBOSH ( National Exanination Board in Occupational Safety and Health) IG1 sertifikası sahibiyim

Yıllarca içinde bulunduğum sektörler birçok insanla tanışmama ve onlarla sürekli iletişim halinde olmama vesile oldu. İletişime açık insanlar için, iletişimin kaçınılmaz olduğu bu süreçte hem sosyal hem de iş hayatımda çok değerli arkadaşlıklar edindim.

Bu zamana kadar kurduğum insan ilişkileri ve gayrimenkul sektörüne olan ilgim ,ayrıca gayrimenkul danışmanlığının güvenilir, profesyonel ve vizyon sahibi insanlar tarafından yapılması gerektiğine olan inancımla radikal bir karar alarak gayrimenkul sektöründe yer almaya karar verdim.

Çalışma hayatım boyunca ve yakın çevremde gördüm ki, ne kadar para kazanırsanız kazanın , tasarruflarınızı doğru yönetemezseniz paranız her gün değersizleşiyor ve siz kendi işinize mesai harcarken doğru yatırım fırsatlarını çoğu zaman fark edemiyor ve kaçırıyorsunuz.

Amacım ; gayrimenkulü iyi bir yatırım aracı olarak benimseyen insanlar kendi işlerine odaklanırken onları karlı olabilecek gayrimenkul yatırımları konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve doğru yatırımları fark edebilen, fırsatları görebilen gözleri olmak.

Diğer taraftan onların yaşam tarzına ve bütçelerine uygun ,sürekli prim yapabilecek konforlu, emniyetli, ailesi ve komşularıyla birlikte huzur içinde yaşayabilecekleri yaşam alanları ve projelerle buluşturmak.

Hedefim; gayrimenkul sektöründeki tüm değerleri pazarlama ve satış alanında yıllarca edindiğim yetkinlikler, teknolojik ve dijital pazarlama yöntemlerini de kullanarak menkul değerler gibi sürekli alınıp satılabilen değerler haline getirmek.

Dürüstlük, çalışkanlık, hakkaniyet, içtenlik, mutlak müşteri memnuniyeti, sürekli gelişim ve istikrar çalışma hayatımda benimsediğim en temel değerlerdir.

Siz de gayrimenkulünüzün değerini öğrenmek, ederinden, en kısa sürede ve güvenli bir şekilde satmak, almak veya kiralamak isterseniz destek vermekten mutluluk duyarım.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 14-19 ŞUBAT 2022 YÜZYÜZE ve ONLINE İSTANBUL - ANKARA - İZMİR OFİSLERİ