EMRE SONOLUK

Gayrimenkul Danışmanı @CB ZEN

1978 yılında İstanbul'da doğdum. Eğitim hayatıma 1995 yılında Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Makine-Resim Konstrüksiyon Bölümü'nde başladım ve 2004 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Makine-Resim Konstrüksiyon Bölümü'nden mezun oldum.

2006 yılında TÜBİTAK UME'de Kimya Laboratuvarı'nda göreve başladım. Burada, Ulusal Marker Projesi kapsamında marker tesisinin mekanik tasarımı ve teknik resimlerinin hazırlanması, gerekli cihazların imalatı, kimyasal üretimi ve bakımı gibi alanlarda projeye katkı sağladım.

2012 yılında Boyutsal Laboratuvarları'nda görevime devam ettim. Hedefim, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye sanayisinin gelişimine katkıda bulunarak hassas boyutsal ölçümler ve izlenebilirlik konusunda hizmet sunmaktı.

Mekanik tasarım, konstrüksiyon parça çizimleri ve imalatı konularında çalışarak laboratuvara ve UME'ye toplamda 18 yıl boyunca katkı sağladım.

Emekli olduktan sonra, ilgi duyduğum ve kişisel gelişimime katkı sağlayacağına inandığım gayrimenkul sektöründe girişimci olarak kariyerime devam etmeye karar verdim. Coldwell Banker Zen ofisinde, Sn. Birgül Sarsın DOKUZCAN'ın bu sektördeki tecrübelerinden ilham alarak öncelikle bu ekibin bir parçası olacağım ve daha sonra sektörde "aranan ve güvenilen" bir danışman olarak çalışmalarıma başlayacağım.

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari Gayrimenkul

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Atalar

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
Muğla / Menteşe KÖYİÇİ İMARLI ARSA
7.925.000 ₺
Satılık
1.800.000 ₺
Satılık
2.750.000 ₺
Satılık
1.250.000 ₺
Satılık