UFUK ÇELİK

Gayrimenkul Danışmanı @CB ZEN

Hayata değer katan projelere öncülük ederek, gayrimenkul ihtiyaç sahiplerine ve gayrimenkul satıcılarına en üst seviyede tahmin sağlayarak ve uzun dönemde hizmet verebilmek adına faaliyette bulunarak; bu alanda ismimi altın harflerle yazdırmak

1981 yılında İstanbul'da doğdum. Üniversite eğitimimi Trakya Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladım. Yüksek lisans derecemi ise Yeditepe Üniversitesi İşletme (MBA) Bölümü'nde Finans alanında elde ettim. İlaç, Telekom, Yenilenebilir Enerji, Dayanıklı Tüketim Malları, Petrol ve Kozmetik gibi çeşitli sektörlerde Finans Yöneticisi olarak 17 yıl boyunca ekip yönetimi ve uluslararası projelerde görev aldım. Eylül 2023 itibariyle Coldwell Banker Zen ailesine katılarak danışman ve yatırımcı olarak çalışmaya başladım.

Daha önce küçük gayrimenkul yatırımları yapmış bir yatırımcı olarak hedefim, uzun vadede gayrimenkul sektöründe kalıcı projelere hem danışman hem de yatırımcı olarak imza atarak bu alanda unutulmaz başarılar elde etmek ve Coldwell Banker Global'de en üst seviyelere ulaşmaktır.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
31.700.000 ₺
Satılık
17.400.000 ₺
Satılık
İstanbul-Anadolu / Kadıköy Fenerbahçe'de Satılık 1+1 Lux Daire
9.950.000 ₺
Satılık
İstanbul-Anadolu / Kadıköy Fenerbahçe'de Satılık Yeni Dükkan
36.500.000 ₺
Satılık