ABDULLAH EGEMEN ABACI

Gayrimenkul Danışmanı @CB KAPTAN

Size evinizi değil, yaşam tarzınızı sunuyorum.

Merhaba, ben A. Egemen Abacı. Kariyerime turizm ve radyo televizyon sinema sektörlerinde deneyimlerimle başladım. London M.E.T. Film School'da Yapımcılık bölümünden mezun olduktan sonra, sektördeki eşsiz deneyimlerimle kendimi geliştirmeye devam ettim.

Yaratıcılığımı ve iletişim becerilerimi sektörler arası geçiş yaparken keşfettim. Radyo, televizyon ve sinema sektörlerinde edindiğim deneyimler, beni yaratıcı bir düşünce yapısına sahip, proaktif bir profesyonel haline getirdi.

Bu süreçte, Coldwell Banker Kaptan Gayrimenkul'de danışmanlığıma başladım. Bu deneyim, müşteri ihtiyaçlarını anlama ve en uygun gayrimenkul seçeneklerini sunma konusunda beni daha bilgili ve uzman kıldı.

London M.E.T. Film School'daki eğitimim, yapımcılık alanındaki temel bilgileri edinmemi sağladı. Bu, projelerime stratejik bir yaklaşım benimsememi ve farklı disiplinler arasında köprü kurmamı sağladı.

Şimdi, gayrimenkul danışmanlığı alanında kendimi geliştirmeye devam ederken, yaratıcı vizyonumu ve sektörler arası deneyimlerimi birleştirerek müşterilerime en iyi hizmeti sunmaya odaklıyım.

Teşekkürler,

A. Egemen Abacı

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul Danışmanlığı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Göztepe

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
2.950.000 ₺
Satılık
5.000.000 ₺
Satılık
6.000.000 ₺
Kiralık