OSMAN KEREM ENGİN

Gayrimenkul Danışmanı @CB SUPREME

Bilgelikle ulaşılan yere çalışarak ta ulaşılabilir. Bilgelik ve çalışma birdir. Bunu gören gerçeği görmüş olur. "Bhagavat Gita"

1972 yılında İzmir’de doğdu. 1990 yılında İzmir Özel Türk Koleji (İngilizce) ve ardından 1995 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Yine aynı Üniversitenin Maliye bölümünde 2000 yılında Mali Hukuk Yüksek Lisansını tamamladı.

İnşaat sektörünün vergilendirilmesi üzerine tez yazdı. 1998-2000 yılları arasında AND DENETİM HİZMETLERİ VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ de meslek stajyeri ve bağımsız denetçi olarak görev yaptı.

2000 yılında SMMM ruhsatını alarak kendi ofisinde bağımsız olarak çalışmaya başladı.

2004-2008 yılları arasında uluslararası bir denetim firmasında İzmir ofisinde muhasebe ve denetim departmanında sorumlu ortak sıfatıyla görev yaptı. 2008'den bugüne kadar kendi şirketinde müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Özellikle uluslararası firmaların kuruluş, muhasebe (outsourcing), revizyon ve raporlamaları konusunda uzmanlık kazanmıştır.

Daha fazla bilgi için www.andconsulting.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uzun yıllar içinde Uluslararası firmalar deneyiminden yola çıkarak, gayrimenkul sektöründe yerli yabancı yatırımcıların taleplerini karşılayacak bir hizmet sunmak amacıyla Coldwell Banker bünyesinde, mesleki kariyerinin şirket kuruluş ve vergi uzmanlığı ile gayrimenkul sektörünü entegre ederek potansiyel müşterilere daha kapsamlı bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

UZMANLIK ALANLARIM

Ticari mülk ve Lüks konut

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir