MÜGE YALLURİ

Gayrimenkul Danışmanı @CB RICH

Ben MÜGE YALLURİ.

Almanya Miltenberg doğumluyum. Ailemle birlikte İzmir, Türkiye'ye taşınmadan önce hayatımın ilk 8 yılını Almanya'da yaşadım. Üniversite eğitimimi 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünde tamamladım.

İş hayatıma Karşıyaka Sports International'da çalışarak başladım. Daha sonra Avrupa'ya taşındım ve İtalya, Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda ile Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli uluslararası firmalarda çalıştım.

Şimdi ise dünyanın en eski ve en büyük global gayrimenkul firmasındayım. Bundan böyle uluslararası profesyonel iş deneyimlerimi, müşterilerimin gayrimenkul yönetimi ve yatırımı çabalarında yardımcı olmak için kullanacak ve kazanmalarını sağlayacağım.

Saygılarımla...

Hello,

I'm MÜGE YALURI.

I was born in Miltenberg, Germany. I lived in Germany for the first 8 years of my life before I moved to Izmir, Turkey with my family. I completed my university education at Dokuz Eylul University, Department of Physical Education in 1995.

I started my business life by working at Karşıyaka Sports International. Later I moved to Europe and worked in various international companies in Italy, Germany, Belgium, Luxembourg, Netherlands and the United States.

Now I am in the world's oldest and largest global real estate firm. From now on, I will use and gain my international professional business experience to assist my clients in their real estate management and investment efforts.

Kind regards...

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 10-14 NİSAN 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ülker Çakmak - 06/02/2024

    En başta Müge hn olmak üzere CB gayrimenkul Franchising çalışanlarına çok çok teşekkür ederim. Evimi kiraya verirken Müge hn mın ilgisi güler yüzü ve en önemlisi kendi eviymiş gibi davranması çok ama çok memnun ediciydi. Kendisi ile çalışmak son derece keyifli ve tatminkardı. Dilerim ki diğer gayrimenkullerimde de kendisi ile çalışmak nasip olur. Kendisine tekrar tekrar teşekkür eder güzel günlerde görüşmek dileğiyle.

  • Gülşen tek demirkan - 30/01/2024

    Ev ile ilgili aramamdan tutmama kadar olan süreçte sürekli iletişimde olduk ve süreci hem ev sahibi hemde bizim için o kadar kolaylaştırdı ki.. Bir abla edasıyla davrandığı ve bundan sonraki süreçlerde de hep yardım edebileceğini gösterdiği için teşekkür ederim.

  • LM Belding - 22/07/2023

    Rating: ★★★★★ (5/5 stars) Discovering an enchanting apartment in Izmir with an Aegean Sea view was extraordinary, thanks to the exceptional realtor, MUGE YALLURI! Her expertise and dedication shone through as she guided me with professionalism. The elegant design and mesmerizing view left a lasting impression. Despite the language barrier, Muge's exceptional communication skills reassured me throughout, addressing all my concerns in English. Her understanding of legalities and attention to detail during the paperwork process were exemplary. I am now the proud renter of an exquisite home, all thanks to Muge's expert-level service!