Güveniniz Benim İmzamdır...

02.06.1977 Zonguldak doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimin ardından Gazi Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Yüksek Lisans Eğitimimi; İTÜ Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım ABD ve Karaelmas Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı ABD da yaptım. 7 Sene Zonguldak Çatalağzı ve Kozlu Belediyelerinde Uzman Şehir Plancısı olarak çalıştım. 2009 dan itibaren şahsıma ait Planlama ve Mühendislik Şirketi işletmekteyim. İş hayatımın tecrübelerini Coldwell Banker Rich Gayrimenkul ile birleştirerek, İzmir Kentinde Gayrimenkul sektöründe başarılı çalışmalarda bulunmaktayım. İzmir'in tüm İlçelerinde genel bölge, Ataşehir, Mavişehir, Atakent ve Yalı Mahallelerinde alt bölge uzmanı olarak siz değerli kişilere hizmet vermekteyim.

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • HÜLYA KAYALIOĞLU - 06/10/2023

    Karşıyaka'da bulunan dükkanımın satışına yetki vermiş olduğum Gayrimenkul Danışmanı Sertan Bey kısa sürede çalışmalar yaparak satışı gerçekleştirmiştir. Kendisine bu süre içinde göstermiş olduğu ilgi, alaka ve özverili çalışma için teşekkür ederiz. Bundan sonraki emlak işlerimiz için kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyarız.

  • Hüseyin Tok - 25/06/2023

    Sertan bey işinde başarılı bir gayrimenkul Danışmanı. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisiyle görüştüm. Evimi kısa sürede kiraya verdi. Ayrıca yatırım yapmam konusunda tavsiyede bulunarak, yurtiçi ve yurtdışındaki anlaşmalı projelerinin tanıtımını yaparak bana destek oldu. Kendisi artık benim Yatırım uzmanımdır. Özellikle arsa arazi konusunda ki tecrübeleri benim için önemli. Bende gönül ferahlığıyla tüm yakınlarıma Sertan beyi tavsiye ediyorum. Eğer sizde profesyonel bir yardım almak isterseniz Sertan beyle tanışın derim.