Profosyonellerle çalışın

1977 samsun bafra doğumluyum. aslen ordu aybastıdan gelmeyiz. Anadolu Üniversitesi kamu Yönetimi Bölümü’nden mezunum.

Kurumsal firmalarda uzun süren çalışma hayatım ve yurtdışı tecrübelerim oldu.

İlerleyen süreçte potansiyelimi daha iyi değerlendirebileceğim; emeğimin, tecrübemin ve yeteneklerimin karşılığını daha iyi alabilme düşüncesiyle gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım.

2018 yılında arsa , villa uzmanlığında başladığım gayrimenkul sektörüne; 2020 yılından itibaren konut ve yatırım uzmanlığında devam etmekteyim.

Bahçelievler konut olarak Çatalca arsa olarak öncelikli uzmanlık bölgem. Bununla birlikte silivri, bağcılar, tekirdağ, aranavutköy, vekırklareli bölgelerine de ekibimle birlikte hizmet vermekteyim.

Gayrimenkulleriniz ile ilgili Alım - Satım - Kiralama süreçlerinin yönetilmesi ve pazarlanması konusunda nitelikli hizmet vermekteyim.

Amacım; nitelikli ve kaliteli hizmet vererek mutlu müşteriler edinmek ve referans gösterilen danışman olmak.Bir ruha sahip, farklı, sıra dışı ve lüks mülkleri doğru pazarlamak profesyonel bir ekip işi olmasının yanı sıra vizyon, tecrübe ve kalite gerektirir. Bu tip özel mülklerin pazarlanması için en son teknolojiyi en doğru şekilde kullanmak, her mülke ayrı PR çalışması yapmak, yine her mülke uygun pazarlama stratejileri geliştirmek ve uygulamak gerekir.

Profesyonel ve kaliteli hizmet almak, mülkünüzü, paranızı, kısacası kendinizi doğru ve güvenilir ellere teslim etmek istiyorsanız ben ve ekibim dünya lideri bir markanın desteği eşliğinde sizleri bekliyor olacağız.

İşi uzmanına bırakın, siz hayatınıza keyif için devam edin…

Sevgilerimle…

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul ve Yatırım uzmanı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 13-17 MART 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR ANKARA

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Suat Çelik - 30/01/2024

    Şener Bey, gayet güler yüzlü,samimi ve candan biridir. Kendisine güvenebilirsiniz. Arsa yatırım planımız vardı, kendisi ile bu sebepten tanıştık ve kazançlı bi yatırım yapmamızı sağladı. Kendi kazancından çok sizlerin kazanması için emek veren biridir. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

  • Bülent Ataman - 30/01/2024

    Şener Bey merhaba Müşteriniz olarak sizinle çalışmak benim için bir zevk. Beyefendi kişiliğiniz, Kazan Kazan prensibi iş ahlakınız Sektör ve Piyasa bilginiz Bana sunduğunuz farklı bakış açınız İnsan psikolojisi bikginiz Farklı kültürler bilgi ve hitap edebilme yetkiniz ile kendinize hayran bıraktınız. Size bu güzel karakteriniz ile bolca dost ve para biriktirmeniz temennisi ile başarı dolu iş hayatı dilerim.

  • Kenan Güleç - 30/01/2024

    Şener bey in doğru yönlendirmesi ile Çatalca dan yerimizi aldık hem kazançlı hem iyi bir yer sahibi oldum. Teşekkürler

  • Ahmet Altıngül - 23/09/2023

    Dükkanımızın satın alınmasında ve kiralanması da gösterdiği yoğun gayret ve alçakgönüllük için abim ve ben çok tşk ederiz..

İstanbul-Avrupa / Çatalca Çatalca çanakca imarlı arsa
6.300.000 ₺
Satılık
İstanbul-Avrupa / Bahçelievler Satılık işhanı
19.750.000 ₺
Satılık
İstanbul-Avrupa / Küçükçekmece Küçükçekmece Kanarya yaya yolunda Satılık bina
12.900.000 ₺
Kiralık
İstanbul-Avrupa / Bahçelievler Siyavuşpaşa yüksek giriş
3.800.000 ₺
Satılık