Portföy İşlem Hızı
9,0

1980 Yılında Kayseri'de doğdum.

Lisans Eğitimimi Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümünde tamamladım. İş hayatıma mali müşavirlik ofisinde başladıktan sonra çeşitli özel ve kamu kurumlarında denetçilik görevlerinde bulundum.

2015 yılında SMMM Belgemi aldıktan sonra bir süre daha Muhasebecilik yaptıktan sonra her zaman iş potansiyelinin yüksek olduğunu gördüğüm ve ilgi duyduğum Emlak sektörüne uluslararası kurumsal bir firmada gayrimenkul danışmanı olarak 2018 yılında çalışmaya başladım.

Bu markada 4 yıl çalıştıktan sonra şu an çalışmaktan mutluluk duyduğum ve mavinin huzurunu yaşadığım Dünyanın 1 numarası olan COLDWELL BANKER Arena ailesine katıldım.

Kariyerimi planlarken bir çok eğitim aldığım gibi Ticari Gayrimenkul'de tanınan ve aranan bir danışman olmak içinde SPL Değerleme Uzmanlığı Lisansımı, Ticari Gayrimenkul'ün duayenlerinden Ulvi KOCAİLİK'ten ACP-Uluslararası Akredite Ticari Profesyonel Eğitimimi aldım.

Yeni Ofisim ve çalışma arkadaşlarımla bu hedeflerim doğrultusunda emin adımlarla ilerlemekteyim.

Sizlere de güven içerisinde ve sorunsuz bir satış veya alış sürecinde hizmet vermekten mutluluk duyacağım...

Kulüp Üyeliği
Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

ticari gayrimenkul, otel, işyeri, arsa, konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çayyolu İvedik OSB Ostim OSB Saray Güzelhisar

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 13-17 MART BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Murat Gürses - 06/01/2024

    Kendisi ile çalışmaktan son derece memnunum. İşini düzgün, kaliteli ve ahlaklı yapan bir insan. Bundan sonra da kendisi ile çalışmaya devam edeceğim. Çok teşekkür ederim kendisine.