Merhaba, ben Funda Vurucu. 1979 yılında Eskişehir'de doğdum ve hayatımı heyecan verici bir yolculukla geçirdim.

Fizikle olan tutkum, 1997 yılında Uludağ Üniversitesi'nde Fizik bölümüne kaydolmamla başladı. Ancak daha sonra 1999 yılında Anadolu Üniversitesi'ne yatay geçiş yaparak Fizik bölümünde eğitimime devam ettim. Azim ve çalışmalarımın bir sonucu olarak 2001 yılında derece ile mezun oldum.

Akademik başarılarımın ardından 2001 yılında Anadolu Üniversitesi Yüksek Lisans Programı'na kabul aldım ve 2003 yılında yüksek lisans derecemi elde ettim. Üniversite hayatım boyunca Koç Başarı Bursu ile desteklendiğim için gururluyum.

Eğitimim sırasında Arçelik Buzdolabı Fabrikası Ürün Geliştirme Ses Laboratuvarı'nda staj yapma fırsatı buldum. Ayrıca özel kurumlarda 6 yıl boyunca Fizik ve Fen Bilimleri öğretmenliği yaptım, genç zihinleri aydınlatmaktan büyük mutluluk duydum.

Aile hayatı da benim için büyük bir değer taşıyor. 20 yıldır evliyim ve iki çocuğun annesiyim. Onlarla geçirdiğim her an benim için bir hazine niteliğinde.

2004 yılında gayrimenkul sektörüne kendi Al-Sat işlemlerimle amatör olarak adım attım. Tecrübelerimi geliştirdikçe, 2017 yılında Coldwell Banker Türkiye'de Gayrimenkul Danışmanı olarak profesyonel bir şekilde çalışmaya başladım. Coldwell Banker Universty eğitimleri ve diğer alanlarda uzmanlaşmak için katıldığım CBX Ticari Gayrımenkul Eğitimi ve Global Luxury Eğitimi bilgilerimi daha da pekiştirdi.

Kariyerim boyunca Türkiye Kıbrıs cirosunda defalarca derece elde ettim ve şampiyonluklar kazandım. En son 2022 yılı Circle Clup ödülünü aldım.

Müşteri memnuniyeti ve yüksek karlılık prensipleriyle ticari gayrimenkul satış ve kiralama danışmanlığı yapmaktayım. Her bir mülkü değerli bir inci tanesi gibi parlatmak, en karlı şekilde pazarlamak ve işlemi başarıyla sonuçlandırmak benim ilkemdir..

Seyahat etmek en büyük hobilerimden biridir. Şimdiye kadar 15'ten fazla ülkeyi ziyaret ettim ve ülkemin 35 şehrini keşfetme fırsatı buldum. Farklı kültürlerle, tarihle, coğrafyayla ve insanlarla tanışarak ufuklarımı genişlettikçe, dünya hakkındaki bilgilerim ve anlayışım da derinleşti.

Ayrıca network ağıma değer katmak için çeşitli STK'lar ve kuruluşlarla gönüllü çalışmalar yapıyorum. BNI Pruva'da Ü.K. Başkanı ve Gayrimenkulde Kadın Platformu'nda Eğitim Koordinatörü olarak görevler aldım. Aynı zamanda LGS-YKS öğrencileriyle gönüllü çalışmalarda bulunuyorum ve yıllardır oluşturduğum yatırımcı ağımla etki alanımı her gün genişletiyorum.

Eğer sizin veya tanıdığınız birinin satılık veya kiralık mülkleri varsa, onları kuyumcu tezgahındaki inci taneleri gibi ışıldatmak, en karlı şekilde pazarlamak ve işlemi başarıyla tamamlamak için buradayım!

İletişime geçmek için 0 505 259 44 39 numaramdan bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Funda DUMLU VURUCU

Ticari Gayrimenkul Uzmanı

UZMANLIK ALANLARIM

TİCARİ GAYRİMENKULLER ve LÜKS KONUT

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 11-15 Nisan 2022
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 07 - 10 MART
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 07-08 Haziran

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Hamdi Dönmez - 09/09/2023

    Funda Hanım ile birkaç projede çalışma fırsatımız oldu. Kesinlikle kendisi alanında uzman ve konu ile alakalı yaklaşımları çok yenilikçi. Ofislerini son çalışmamızda ziyaret etme fırsatımız oldu. Bu alanda ciddi emek vererek eğitimli çalışan çizgisinde ilerleyerek hizmet vermekteler. Profesyonel anlamda ve kurumsal projelerinizde tercih etmenizi öneririm. Bizim çalışma alanımız arsa ve fabrika alanları oldu. Kendilerine ve ofis çalışma arkadaşlarına ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • MUHİTTİN YENİKEÇECİ - 27/07/2023

    Coldwell Banker Turkiye'den ev kiraladık. İlk irtibatını tesisinden kira sözleşmesinin imzalanması kadar olan süreçte son derece profesyonel ve ciddi bir hizmet aldık. Funda hanım süreci bizzat kendisi yönetti, kusursuzdu teşekkürler.

  • Dilek k - 31/08/2022

    Onun sayesinde istediğim proje sahibi oldum ne diyebilirim ki herkes gözü kapalı talebini iletebilir çözeceğinden emin olabilirsiniz onunla karşılaştığım için bu dünyanın gerçekten şanslısıyım keşke keşke daha önce karşılaşsam çok daha karlı işler yapardım.. Funda hanım a çoook tşk ediyorum zekası pratikliği dürüstlüğü istenen bilgiyi açıkca sunuşu hayatımdan eksik olmasın

38.000.000 ₺
Satılık
İstanbul-Anadolu / Kartal Kartal Uğurmumcu Mah. 3+1
2.550.000 ₺
Satılık
215.000 ₺
Satılık