Portföy İşlem Hızı
9,0

ÖNCE KALİTE SÖZÜMÜZ SÖZ !

Merhaba,

Ben Kağan KACIR,

1987 İzmir doğumluyum.2012 yılında Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldum.Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Kariyerime 2003 yılında Lise eğitimim sürecinde Turizm ve Otelcilik sektöründe stajer olarak başladım.9 yaz sezonu boyunca Radisson BLU, Renaissance, Marriott otel zincirlerinde Bartender olarak görev aldım.

2013 Yılında Kıtalararası ve Avrupa uçuşlarında Türk Hava Yolları & Doco ortaklığının projesi olan Flying Chef pozisyonunda görev aldım.

2018 yılında kendi işimi kurmaya verdim.Otomotiv ve Gıda sektörlerinde girişim ve ticari faaliyetlerim oldu.

2021 yılında Tavuk Üreticisi ve sektörün lideri Şenpiliç firmasında Satış Yöneticisi olarak göreve başladım.İzmirde kısa zamanda bir çok başarılar elde ederek bölgede ciddi bir portföy oluşturdum.

Gayrimenkul sektörüne her zaman ilgim ve alakam vardı.Bu ilgi ve alakamı kurumsal sektörün bana kattığı profesyonelliği, kaliteyi, disiplini, iletişimi, pozitif enerjiyi ve vizyonu Gayrimenkul sektöründe siz değerli müşterilerime hizmet vererek sürdürmek istedim.

Bu nedenle kurumsal vizyonu, kalitesi ve başarılarını kanıtlamış Coldwell Banker Teok Gayrimenkul çatısı altında Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başladım.

Siz değerli müşterilerime, iş ortaklarıma ve sektörümüze etik değerlere bağlı kalarak sürdürülebilir, tarafsız, yenilikçi, güvenilir, kaliteli ve yol gösterici çözümler sunmak için sizlerleyim.

Sizlerle en kısa zamanda tanışmak, kahvemizi içerken neden farklı olduğumuzu, diğer ofislerden farklı neler yaptığımızı ve kısa zamanda başarıya nasıl ulaştığımızı anlatmak için sizleri ofisime davet ediyorum.

Saygılarımla.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 09-13 OCAK İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir