Danışmanlar Hayatınıza ve Yatırımlarınıza Yön Veren Profesyonellerdir.

1999 Yılında Çanakkale'nin Yenice İlçesinde doğdum büyüdüm. 2013 Yılında eğitimime devam etmek için Çanakkale Merkez'e taşındım. 2019 Yılında farklı bir kurumsal firmada gayrimenkul danışmanı olarak sektöre atıldım. Sektördeki 4. Yılımda bir dünya markası olan Coldwell Banker Nefes Ailesine Katılmaya karar verdim. 4 Yılı aşkın kurumsal sektör tecrübem ile siz değerli müşterilerime en kaliteli ve en güvenilir hizmeti profesyonel bir şekilde vermeyi amaçlayarak Coldwell Banker Nefes Bünyesinde çalışmalarıma devam ediyorum. Ayrıca işini seven genç bir girişimci danışman olarak sürekli gelişen , değişken piyasa koşullarına ve pazarlama stratejilerine ayak uydurmak için sürekli eğitimlere katılıyor yaptığım işlemlerde fark yaratmak için elimden geleni yapıyorum. Sizlerde Çanakkale ve Çevresindeki tüm işlemlerinizde fark yaratacak sizlere kaliteli ve şeffaf hizmet verecek bir gayrimenkul danışmanı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Unutmayın gayrimenkul danışmanları hayatınıza ve yatırımlarınıza yön veren profesyonellerdir. Yatırımlarınızı ve geleceğinizi riske atmayın.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Kepez (Hamidiye) Karacaören İsmetpaşa Barbaros Hamdibey (Karabey)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Cenk ergen - 27/03/2024

    Saygılı, enerjik, işine hakim ve güvenilir bir danışman arkadaş. Danışmanlığı keyifliydi.

  • Berkan Kasap - 24/04/2023

    Eray'a istediğimiz kriterleri belirttik. Gerisini zaten o hızlı bir şekilde halletti ve istediğimiz daireyi bize kısa bir sürede buldu. Sonrasında 32 günlük uzun süren bir kredi sürecimiz oldu. Banka kredi takibini ve diğer prosedürlerin sürecini çok profesyonel bir şekilde yönetti ve bizi ev sahibi yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

  • Muharrem Özkan - 14/03/2023

    Bugüne kadar tüm alım satım işlerimizde yaptığımız gibi dairemizi kiralama konusundada Eray beyi tercih ettik. Kısa sürede dairemizi güvenilir bir şekilde kiraladı. Sonuç odaklı çalışmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.