ESİN ŞENGİL

Gayrimenkul Danışmanı @CB NEOS

Alırken, Satarken, Kiralarken, YANINIZDAYIM.com

Esin ŞENGİL

Eğitim hayatımdaki mihenk taşlarından yola çıkarsak sanata karşı içimdeki dayanılmaz merak beni İstanbul Çapa Selçuk Kız Anadolu Meslek Lisesi Resim Bölümüne ve akabinde Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi Restorasyon Programını eğitimlerimi tamamlamaya kadar götürdü.

Sanatçı kimliğimi özellikle çocuklar ve gençler üzerinde daha etkili olacağına inandığım Satranç ve Drama ile birleştirerek kendime özgü bir tarzda çeşitli kolej, kreş ve ana okullarda eğitmenlik yaptıktan sonra 2014 yılında tanıştığım Alevde Cam İşleme sanatı ile yeteneklerimi gösterebileceğim bir başka nadide sanat koluna adım attım.

Daha sonra doğal insan ilişkileri kurabilme konusunda ki yeteneklerimi değerlendirebileceğim Gayrimenkul sektörüne adım atmaya karar verdim. 2022 yılında dünyanın ve Türkiye’nin lider kuruluşlarından CB Coldwell Banker çatısı altında sektör çalışma hayatıma başladım. Network ağımı genişletmek, Kamu-Der ailesine gönülden destek vermek için dernek üyesi, divan heyeti divan katipliği, Çayyolu İlçe Temsilcisi olarak göreve başladım. İlave olarak sektörde söz sahibi olan TÜGAD (Tüm Gayrimenkul Danışmanları Derneği) bünyesinde de faaliyet göstermekteyim.

Yeni kurulan CB NEOS Emlak Ofisi ve Yenice Team üyesi olarak yakaladığımız yüksek enerji ile zirveyi zorlamaya hazırız.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 20-25 HAZİRAN 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 07-08 Haziran
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İSTANBUL 25-30 MART 2024

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Yasemin Aydoğanoğlu - 16/11/2022

    Ev ararken o kadar çok emlak danışmanı ile muhatap olduk ki ama esin hanım gibi sıcak,samimi ve güler yüzlüsünü görmedim ☺️ Sayesinde istediğim daireyi buldum.Anlatımı ve samimiyetiyle aklımda tek bir soru işareti kalmadan evimi buldum.Herşeyden önce o tatlı güler yüzü için çok tşk ederim.Güvenilir ve samimi tavrı içinde minnetlerimi bildirmek isterim.

  • Nilgün Bostancı - 16/11/2022

    Esin Hanım bu süreçte bize inanılmaz yardımcı ve yol gösterici oldu. Bütün iyi niyeti ile bizim süreci harika geçirmemize destek oldu. Bizim için çok değerliydi. Her şey için çook teşekkür ederiz. Harika insanlığı ve danışmanlığı için.

  • Nermin şimşek - 15/11/2022

    Esin Hanım tatlı dili ile ve nezaketi ile bize sorunsuz bir tapu süreci yaşattı. Süreci çok profesyonel olarak yönetti. Danışmanlığın sadece tapu yaparak sonlandırılmayacağını şahsi işlerimizi sonrasında da takip ederek yanımızda olunabileceğini gösterdi. Tüm emekleri için kendisine çok teşekkür ederiz.

  • Serhat Özsoy - 14/11/2022

    Esin hanım ve çalışma arkadaşların, bütün süreç boyunca samimi yaklaşımları ve gayretlerine için teşekkür ederim.

  • Volkan ŞENGİL - 14/11/2022

    Sevgili danışmanım Esin hanım jet hızıyla evimi 1 gün içerisinde kiralayarak bir rekora imza attı. Profesyonel süreç yönetimi ile sonuca ulaşmayı bildi.

  • Mehmet Olpak - 19/08/2022

    Mükemmel bir profesyonel olan Esin hanımla çalışmak bize büyük bir mutluluk ve kar getirdi.Herkese tavsiye ediyorum

  • Aykut Yeni - 18/08/2022

    Kurduğu sağlıklı iletişim, sağladığı güven ilişkisi, danışanlara yaptığı detaylı bilgilendirme ve etik kurallara sıkı bağlılığıyla saygımızı kazanmış bir hanımefendidir Esin Şengil Hanım. Gayrimenkul ile ilgili bir sonraki atacağımız adımlarda da telefon listemizin en üst sırasında olacaktır kendisi. Herşey için çok teşekkürler :)

  • Emrah Sinan CAN - 18/08/2022

    Esin Hanımın güven veren tavrı ve insanı anlayan tutumu ile kilometrelerce uzaktan (İstanbul'dan) Ankara'da olan evimi kendisinin destekleriyle kısa bir sürede kiraya verdim. İnsan ilişkilerinin ve ticari ahlakın paralel yürümesi gereken emlakçılık sektörünü başarı ile yürüten ve dostça yola devam etmemizi sağlayan Esin Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Deniz Ataman - 18/08/2022

    Güvenli, güleryüzlü emlak/arsa danışmanımız yeni alışverişlerde güvenle başvuracağımız adres!

  • Musa Şener Öncel - 18/08/2022

    Esin hanım aldığımız gayrimenkulun tanıtımından satışına kadar olan süreyi kusursuz yöneterek beni sıfır sorunla arsa sahibi yaptı çok teşekkürler

  • Sibel Can - 18/08/2022

    Esin Hanım'ın üslubu, tavrı, insanlara yaklaşımı, işe olan hakimiyeti işine ne kadar çok önem verdiğini gösteriyor. O kadar kısa sürede hakimiyeti ve anlayışlı tavrıyla tam da istedigim gibi bir kiracı ile tanışmamı sağladı. İyi dinleme yetisine ve çözüm odaklı aracılığına da hayran kaldım. Emek vererek ilerlediğiniz yolunuz açık olsun Esin Hanım.