Portföy İşlem Hızı
10

GAYRİMENKULDE SİZİN AMACINIZ, BİZİM İŞİMİZDİR.. MAKSİMUM HİZMET İÇİN YANINIZDAYIM.com

19.06 1977'de İzmir'de dünyaya geldi, Karşıyaka'da mutlu bir çocukluk geçirdi. Keşfetmeye meraklı, hareketli bir çocukluktan sonra İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'ni, ardından hep örnek aldığı inşaat mühendisi babasının izinden giderek 2000 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'ni bitirdi. İş hayatına başlayana kadar lisanslı olarak Karşıyaka ve Tuborg basketbol kulüplerinde forma giydi. 3 kardeşten en büyüğü olarak, bir Profesyonel Basketbol Oyuncusu erkek kardeş ile Gemi Makinaları İşletme Mühendisi (nam-ı diğer Çarkçıbaşı) bir kız kardeşe ağabeylik yapmaktadır.

Sistem Mühendislik A.Ş.'de 1 yıl şantiye şefliği yaptıktan sonra 2002 yılında Samsun'da askerlik görevini İnşaat Emlak Komisyonu Üyeliği'nde bulunarak başarı ile tamamladı. Askerlik sonrasında 1 yıl kadar daha inşaat sektöründe görev aldıktan sonra asıl yapmak istediği iş dalının pazarlama ve satış sektörü olduğuna karar verip, 2003 yılında Öztüre Holding'e bağlı Pietra Kaikos markası ile doğal taş sektöründe Bölge Satış Yöneticisi olarak göreve başladı. Yüksek satış ciroları sebebi ile 8 ay gibi kısa bir süre sonra bölge distribütörlüğü teklifi üzerine kendi şirketini kurdu. Bir yıl sonra da 2005 yılında kendi markası olan 4444taş'ı hayata geçirdi. (4444tas.com)

Sürekli iş fikirleri üretmeyi ve proje geliştirmeyi seven yapısından dolayı, benzer yapıdaki kişileri bulmak için 2005 Haziran ayında Fikir Takımı (kısa adı ile FİTA) fikrini ortaya attı ve kurucu oyuncusu oldu. Haftada bir gün yapılan idmanlarda, fikir paslaşmaları ile sürekli öğrenmeye devam etti ve geride kalmamayı hayat biçimi haline getirdi.

2011 yılında, marka oluşturma ve yönetimi alanındaki becerisini Dönercibaşı markasında Marka Yöneticiliği görevinde kullandı. 2012 yılında Milastone markasının yapılandırılması görevini tamamlayıp, 2014 yılında Sabuncu Group'taki Proje ve İş Geliştirme Koordinatörlüğü görevi için Ankara'ya taşındı. 2 yılın ardından tekrar bağımsız çalışma isteğinden dolayı, tüm ticari tecrübesini, hayat bilgisini ve yeteneklerini paylaşabileceğine inandığı, "RE/MAX Yatırım Ailesi" çatısı altına 2016 yılında katılıp, Stil Filozofu eşi ile ortak olarak Değer Katanlar şirketini kurdu ve Yenice yöntemlerle işini geliştirmeye başladı.

İnşaat mühendisi olan Kerem Yenice'nin, YENİCE Team'i kurmak üzere 2018 yılında Maximum Danışman olarak "RE/MAX Proje Ailesi" ile yolları birleşti. 2019 yılı haziran ayında RE/MAX Liva Ailesi'ne takımıyla beraber transfer oldu. Temmuz 2019'da İzmir'de takım kurarak etki sınırlarını Ankara'nın dışına taşımış oldu. Eylül 2019'da takım sisteminin çok daha iyi çalışacağına inandığı, sektörün ilk global kurumsal markası ve buz kırıcısı olan inovatif yaklaşımlı Coldwell Banker markası ile yoluna devam eden Yenice, takım arkadaşları ile artık mavi ekipte..

Yenice, tüm gücünü daima YANINDA olan harika eşinden almakta ve de tüm enerjisini ve fikirlerini yatırımseverlerin YANINDA olmaya adamaktadır..

Gayrimenkul

alırken, satarken, kiralarken;

YANINIZDAYIM.com

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Proje, lüks konut, ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Çayyolu Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Yaşamkent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Commercial Business Club Toplantısı 16 Ekim 2021 İZMİR
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi Ankara 17-21 Ocak 2022
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Topluluk Önünde Konuşma Sanatı ve Sunum Becerileri 02-03 Ağustos 2023
  • Milyonerden Milyonere 23-24 Kasım 2023 Ankara
  • Kars Turu Coldwell Banker Türkiye - Kıbrıs 2023 Başarı Turu

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Bilge Çivril - 05/07/2020

    Danışmanlığınız süresince her şey son derece olumlu, özverili ve karşılıklı anlayış çerçevesinde gelişti. Elinize , emeğinize sağlık, çok teşekkürler....

  • Berkay ÇATALOĞLU - 12/12/2019

    Evimizi satın aıma sürecimizde bize danışmanlık yapan, koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen, olaylara profesyonel yaklaşımıyla çözüme ulaştıran Kerem Bey'e içten ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyoruz.

  • Haydar Karayünlü - 11/12/2019

    Sayın Yenice' yi yıllar önce İzmir den tanıyorum. Geçen gün internette, Bodrum da yel değirmeni ilanını duyunca yazdım ve hemen "ona olan güvenimden dolayı, görmeye bile gerek görmeden" satın aldım. Ve Kerem Bey söz verdiği gün geldi ve tapumuzu sorunsuz bir şekilde aldık. Sayesinde satıcı Sayın İbrahim Yavaşça gibi harika bir dostta edinmiş oldum. Teşekkürler Sayın Yenice. Başarılar demiyorum, başaracağını biliyorum.????????????

  • İbrahim Yavaşça - 30/11/2019

    İlgi, gayret, nezaket ve dürüstlük bağlamında güvendiğim, takdir ettiğim ve müşterisi olmaya devam edeceğim kişidir ' Kerem Yenice ' ... Teşekkür ederim.

12.000.000 ₺
Satılık