Portföy İşlem Hızı
9,0

03/07/1995 Bursa doğumluyum. Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü mezunuyum. Öğrenim hayatım boyunca farklı sektörlerde satış-pazarlama üzerine çalışmalarım oldu. Mezuniyetim sonrasında 1 yıl boyunca Kocaeli'nde endüstriyel faaliyetlerde bulunan bir firmanın şantiye şefliğini yaptım. Sonrasında 6 ay boyunca yine Kocaeli'nde Zeray İnşaat firmasının Meva Anadolu projesinde ince işler üzerine 150 dairenin çalışmalarını Blok Sorumlusu olarak yürüttüm.

Gayrimenkul sektörü benim hayalimde olan bir meslekti ve mesleki çalışmalarım sonucunda bu meslekte daha mutlu çalışıp daha başarılı olacağım inancı ile sektöre Coldwell Banker ile giriş yaptım.

Mesleki tecrübelerim ve iş ahlakımla bu kurumsal firmada siz değerli müşterilerimize en doğru hizmeti verebilmek adına burada olmaktan mutluluk duyuyorum.

En yakın zamanda tanışmak, kahvemizi içmek için sizleri ofisimize bekliyorum.

Saygılarımla,

UZMANLIK ALANLARIM

Gayrimenkul Danışmanı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Aşkan Alavardı Melikşah Armağan

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 19 - 23 Aralık BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ahmet ÇETİNKAYA - 18/04/2024

    Said bey konya meramdaki mülkümüzün danışmanıydı. İlk günden mülkümüzün satıldığı son güne kadar ilgili nazik şeffaf ve aydınlatıcı tutumuyla bize güven verdi. Satım aşamasında ve sonrasında da bu tavrı devam etti. Mülkümüz için çok emlakçı adı altında kişiler aradı sadece bize verirmisiniz demekle yetindiler said bey evimize kadar gelip ayrıntılı bir sunum yapıp işinde ne kadar profesyonel olduğunu bize gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz ailem adına meslek hayatında başarılar dilerim.

  • Bekir İlhan - 02/02/2024

    Cb gayrimenkul danışmanlığa sürecin başından sonuna kadar gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum güvenli ve samimi bir hizmet anlayışına sahip olmaları çok memnun etmiştir

  • Özlem Maria - 02/02/2024

    Said beyin kararlı, dinamik ve atik yol göstermesiyle beraber, satış ve süreç; çabuk, kolay ve saygılı bir şekilde ilerleyip güzellikle sonuçlandı. Bu aşamadaki kolaylık ve yol göstericiliğindrn dolayı kuruma ve Ssaid beye aynızamanda çalışkan ekibe teşekkür ederim.

  • Muhsin yeşil - 31/01/2024

    Said İncekara beyin kiralama sürecinde göstermiş olduğu titizlik ve piyasa araştırması için kendisine çok teşekkür ediyorum.Gayrımenkulumun değerinde ve güvenilir bir şekilde kiralanması ziyadesıyle beni memnun etti.Alırkende kıralarkende bundan sonraki danışmanım olarak çalışabıleceğim bir arkadaşımız oldu.Kendisine işlerinde başarılarının devamını diliyorum.

  • MEHMET GÜNEŞ - 30/11/2023

    Sait Bey , ilk temas kurduğumuz andan , satış işlemi sonuçlanıncaya kadar ilgili,güler yüzlü ve sorumluluk sahibi olarak işlemlerimizi takip ederek memnuniyet veren bir hizmet sundu. Teşekkürler.

  • Tuğçe Karadaş - 19/09/2023

    Said bey çok beyefendi çok çalışkan çok güler yüzlü işinde çok başarılı çok yardımsever bir insan onu tanidigima çok memnun oldum onun sayesinde ev tutmak çok kolay oldu günlerimi haftalarimi almadı İyiki karsima çıktı Konya'nın böyle başarılı bir emlakciya ihtiyacı vardı emlak sektöründe böyle adamlarin olması gerekiyor halka daha kaliteli hizmet verebilmeleri için umarım sayınız artar said bey umarım iyi bir örnek olursunuz başarılarınızın devamını dilerim yardımlarınız için çok teşekkür ederim 🙏☺️

  • Mehmet Şen - 02/09/2023

    Konya’daki evimin satışı ile ilgilenen Said bey sürecin başından itibaren her konuda çok güzel ve doğru bilgilendlrmelerde bulundu. Özellikle evimin değerinin belirlenmesi konusunda çok detaylı bir çalışma yaptı.yaptığı çalışma evin değeri hakkında çok detaylı ve doğru parametreler içermekteydi. Bu çalışma sonrasında da çok hızlı bir şekilde müşteri tekliflerini iletti bizlere ve evin gerçekten çok kısa kabul edilebilecek bir sürede istediğimize yakın bir fiyata satılmasını sağladı. Sürecin başından sonuna yaptığı doğru bilgilendirmeler ve bana verdiği güven nedeniyle Said beye teşekkürlerimi iletiyorum .

  • Gülden Sönmez - 01/09/2023

    Sait bey'e en baştan bu yana ilgi ve alakasından dolayı çok memnun oldum her şeyle canı gönülden ilgilenmesi kafamda en ufak bir soru işareti bırakmayacak şekilde en ince ayrıntısına kadar aydınlatması beni çok memnun etti,süreç sayesinde cok hızlı ilerledi tapumu alana dek yanımdaydı kendisi,çok çok teşekkür ediyorum kendisine iyi ki Sait beyle ilerledim bu süreci...

  • Kadir Akgün - 05/08/2023

    Said bey den mülkümüzün kiralama sürecinde kafamızda yer alan tüm soru işaretlerini giderdi, içimiz rahat bir şekilde süreci tamamladık. Her şey için teşekkürler Said Bey🥰

  • Nahide gulcü - 05/08/2023

    Sait bey çok candan davrandı bize ilgili alakalı çok memnun kaldık hersey için teşekkürler

  • Mehmet ÖZŞİMŞEK - 16/06/2023

    Mülkümüzü pazarlama sürecinde alacağımız hizmetlerin detaylarını anlaşılır, güvenilir bir şekilde bizlerle paylaşan, alım, satım esnasında iki tarafında güven duymasını sağlayan, kurumsal anlamda bir firma olduklarını bizlere hissetiren temsilciniz Said İncekara’ya teşekkür ediyoruz.

  • Hasret Akgün - 16/06/2023

    Saidbeyin göstermiş olduğu ilgi ve alakasina ve yakinen ilgilenmesini verem bu satış sürecinin her aşamasında yanımızda olmasından çok memnun kaldık her şey i in tesekkurler.

  • Ahmet Tekin - 21/05/2023

    Said Bey bize İstanbulda bulunan mülkümüzün kiralanması için yardımcı oldu. Bizim için en önemli hususlar güvenilir, dürüst ve işine hakim insanlar ile çalışmaktı. Kendisi bu özelliklerin tümüne sahip. Tekrardan teşekkür ederiz.

  • Lokman semerci - 22/02/2023

    İşlerinde profesyonel bir arkadaş, çok hızlı ve bilgili , günümüz yönetmelik ve ticari hususlara hakim . Bize hizmet verdiği için teşekkür edirim.