HÜNER DEMİRTAŞ

Gayrimenkul Danışmanı @CB MİRA
Portföy İşlem Hızı
9,2

Dünya İşim Evim Ürkmez

Merhaba,

Ben, 1968 İstanbul doğumluyum ve hayatımın büyük bir kısmını Almanya'da geçirdim. 1979 yılından 2021'e kadar Almanya'da yaşayarak, uluslararası bir bakış açısı kazandım.

Almanya'da bulunduğum süre boyunca, uluslararası ticari yazışmalar eğitimimle birlikte özel kolejlerde, kreşlerde ve farklı ofislerde şef asistanı olarak çalışma fırsatı buldum. Aynı zamanda, 13 yıl süreyle kendi taksi şirketimi yöneterek iş dünyasındaki yeteneklerimi geliştirdim.

2021 yılında Türkiye'ye dönüş yaparak, Coldwell Banker Mira Gayrimenkul ofisinde danışmanlık görevimi sürdürüyorum.

Uzmanlık alanlarım arasında Özdere, Gümüldür ve Ürkmez Doğanbey gibi bölgeler bulunuyor.

Size bu benzersiz bölgelerde mavi bayraklı denizlerle buluşma fırsatı sunmak için buradayım. Siz de hayallerinizdeki evi veya yatırımı bulmanıza yardımcı olabilmek için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Ben, deneyim, tutku ve profesyonellikle dolu bir şekilde sizi gayrimenkul dünyasında yönlendirmek için buradayım. Hayalinizdeki yaşamı inşa etmeye birlikte başlayalım.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

Emlak profesyoneli

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bengiler Atatürk Cumhuriyet Mersin Alanı

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START 21-25 KASIM 2022 İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 07-08 Haziran
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 20-24 Şubat 2023
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • 21-22 Kasım 2023 ASİSTAN EĞİTİMİ ONLİNE
  • Milyonerden Milyonere 13-14 Aralık 2023 İstanbul-Avrupa Yakası

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Semsi Dogan - 07/02/2024

    Mrs. Huner Demirtas was very helpful to us, she showed a lot of interest, whenever I asked a question, called, or wrote, she got back to us. I thank her very much. She is a very polite and honest person. Most importantly, she is very reliable. I wish you success in your future career endeavors.

  • Sinan Demir - 08/09/2023

    2023 yılında firmamıza sunduğu ve aracı yaptığı işlerde katma değerinden ve güvenilir duruşlarından dolay hüner DEMİRTAŞ hanım efendiye tşk eder çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederiz

  • Ersin özdemir - 08/09/2023

    Ben 1 ay önce verdim hüner hanıma ilan verme yetkisini çok güzel bı çekim yaptılar müşterilerine sundular ve beni gelişmeler hakkında devamlı bilgilendirdiler kurumsal firmanın güzel tarafida o olduğuna inandigim için ve kısa bir sürede istedigim fiyata satıldı kendilerine ilgi alakaları için çok teşekkür ederim bundan sonra çalışacağım tek emlak şirketi kendileridir