Mümtaz Sayın; Girişimci / Hizmet sağlayıcı / Kurucu ortak

1967 doğumlu, Mila ve Canberk’in babası. A.Ü. Fen Fakültesi Matematik bölümün de okudu. Uzun yıllar satış firmalarında da görev aldı ve satış ekiplerini yönetti. Ankara’da sosyal sorumluluk projelerini yerine getiren derneklerde üyelikleri bulunmakta ve yöneticilik görevlerini ifa etmektedir. Ticaret hayatına Ankara İli Hayat ve Sırma damacana sularının kurumsal bayiliklerini yaparak başladı. Gıda sektöründe birçok markayı temsil eden ve şu an, benzin istasyonların da ve kurumsal firmalarda bulunan ”Starbucks On The Go” Premium self servis makilerine hizmet veren bir şirketin kurucu ortağı.

2020 yılında, pandemi süresi içerisinde gayrimenkul sektörüne ilgisi oluştu, yaptığı araştırmalar, aldığı eğitimler sonrasında mesleğe gayrimenkul danışmanı olarak adımını attı. Kısa süre içerisinde, bu işi yapmanın yanı sıra, yaptırmanın da heyecan verici olduğunu anladı. Girişimcilik ruhu diğer işlerinin yanında gayrimenkul sektöründe onu yalnız bırakmadı ve Coldwel Banker Exper Gayrimekul firmasının kurucu ortağı oldu.

Hedefini, CB Exper Gayrimenkul Uzmanlık bölgesi olarak Yaşamkent – Alacaatlı bölgesini seçti, kısa zamanda bölgelerinde profesyonel danışmanlarla birlikte hakim olmaya başlayarak, hizmet kalitesini en üst sevide tutmaya başladık. İşimiz, aşkımız. Misyonumuz ise sizin için varız olarak

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 15-19 AĞUSTOS 2022 SERTİFİKALI VE ŞEHİR DIŞI
  • AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 06-09 EYLÜL
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İstanbul 16 - 20 Ocak 2023
  • ANKARA AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 18-21 MART 2024
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İSTANBUL 25-30 MART 2024
  • ANKARA BLUE START YÜZYÜZE EĞİTİMİ 01-05 NİSAN 2024 (İSTANBUL-İZMİR HARİÇ )
5.500.000 ₺
Satılık
60.000 ₺
Kiralık
3.500.000 ₺
Satılık