TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA / ERTUĞRUL
COLDWELL BANKER SİAM GAYRİMENKULDEN
Tekirdağ Süleymanpaşa Ertuğrul Mahallesi’nde, şehrin en canlı noktalarından birinde konumlanan bu taşınmaz; hem yaşam hem de ticari kullanım açısından güçlü bir alternatif sunmaktadır. Çarşının merkezinde yer alması ve sahile yürüme mesafesinde bulunması, lokasyon değerini her geçen gün artırmaktadır.
1. Katta bulunan 2+1 planlı daire, 113 m² brüt ve 84 m² net kullanım alanına sahiptir. İç mekan yerleşimi, günlük kullanımı rahatlatan ve alan kaybını en aza indiren bir düzenle tasarlanmıştır. Geniş ve aydınlık yapısı, bulunduğu kat avantajıyla birleşerek konforlu bir kullanım sunar.
Taşınmazın iş yeri tapulu olması, alıcısına önemli bir esneklik sağlamaktadır. Dileyenler için ofis, danışmanlık, büro ya da benzeri ticari faaliyetler için uygun bir kullanım imkanı sunarken; aynı zamanda konut olarak da değerlendirilebilecek niteliktedir. Bu yönüyle hem yatırımcılar hem de merkezi bir noktada yaşamak isteyenler için dikkat çekici bir fırsattır.
Detaylı bilgi almak ve yerinde görmek için iletişime geçebilirsiniz.
SORUMLU EMLAK DANIŞMANI
BEKİR ERDAŞ
0532 176 44 88
| Konum | Türkiye , , Tekirdağ , Süleymanpaşa , Ertuğrul |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Daire |
| Fiyat | 2.100.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 113 |
| Metre Kare (Net) | 85 |
| Bina Yaşı | 30 |
| Bulunduğu Kat | 1 |
| Kat Sayısı | 5 |
| Banyo Sayısı | 1 |
| Aidat | 400 |
| Oda Sayısı | 2+1 |
| Isıtma | Kombi (Doğalgazlı) |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Hayır |
| Kullanım Durumu | Kiracı Oturuyor |
| Site İçerisinde | Hayır |
| Krediye Uygun | Hayır |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri