MUĞLA / BODRUM / GÜNDOĞAN
Bodrum Gündoğan’da, geniş yaşam alanları ve bağımsız kullanım avantajıyla öne çıkan yıllık kiralık tripleks ev, kalıcı yaşam arayanlar için konforlu ve keyifli bir yaşam sunuyor.
4 oda, 2 salon, 2 mutfak ve 3 WC olarak tasarlanan evin alt katında ayrı giriş bulunması, farklı kullanım ihtiyaçları için önemli bir avantaj sağlıyor. Alt kat; misafirler, aile bireyleri veya bağımsız bir yaşam alanı olarak değerlendirilebilir.
🌿 Bahçe ve teras kullanımı
🌊 Deniz manzarası
🛋️ Eşyalı
🔥 Şömine
🚪 Alt katta ayrı giriş
🛏️ 4 oda
🛋️ 2 salon
🍽️ 2 mutfak
🚿 3 WC
Özellikle Bodrum’da sadece yaz aylarında değil, dört mevsim yaşamak isteyenler için ideal olan bu ev; geniş aile yapısına sahip olanlar veya ev içerisinde birbirinden bağımsız kullanım alanlarına ihtiyaç duyanlar için fonksiyonel bir seçenek sunuyor.
Gündoğan’ın eşsiz deniz manzarası eşliğinde, bahçe ve terasın keyfini çıkarabileceğiniz, şömine başında sıcak ve huzurlu akşamlar geçirebileceğiniz bu özel ev yıllık olarak kiralıktır.
📞 Detaylı bilgi ve yerinde görmek için iletişime geçebilirsiniz.
| Konum | Türkiye , , Muğla , Bodrum , Gündoğan |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Bahçe Tripleks |
| Fiyat | 75.000 ₺ |
| Bina Yaşı | 20 |
| Bulunduğu Kat | 3 |
| Kat Sayısı | 3 |
| Banyo Sayısı | 3 |
| Aidat | 2000 |
| Depozito/Peşinat | 150000 |
| Oda Sayısı | 4+2 |
| Isıtma | Klima |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Evet |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Site İçerisinde | Evet |
| Krediye Uygun | Evet |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri
Tapu Yok