İZMİR / SEFERİHİSAR / BEYLER M
ARAZİ AVANTAJI :
Beyler de verimli toprak yapısına sahip olan zeytinliğin, 40.000 m2 gibi büyük bir arazi olma özelliği de dikkat çekmektedir. İçerisinde 400 e yakın zeytin ağacı vardır, bakımı ve budamaları düzenli şekilde yapılmaktadır.Mahsülü topladığınızda yakın, zeytinyağı fabrikaları da mevcuttur ( Ateş bey ve Beyler Yağ Fabrikası )
Arazinin içinde kepçe ile açılıp yapılan su göleti vardır.Yağmur suyunun burada toplanır ve arazide kullanacağınız su ihtiyacıda böylece sağlanmış olur.Zeytin ağacı kuraklığa dayanıklı bir bitki olsa da kaliteli ürün için ( Temmuz-Ağustos-Eylül ) düzenli ve kontrollü sulanmalı -uygun yöntem olan damlama sistemi de yapabilirsiniz.
Kadastral yola cephesi oluşu lojistik açıdan önemlidir.( tapu haritalarında gösterilen ve kamuya ait olan resmi yol ) Sedan araç ile arazinin içine kadar ulaşabilirsiniz.Asfalt yola ve Kuzyaka ESHOT durağına 200 metredir. 990 no lu eshot günde 4 gidiş-4 geliş seferi vardır.
KONUM :
*Orhanlı köyüne 8 km
*Kavakdere köyüne 7 km
*Havalimanına 33 km
*Kavakdere barajına 1 km
*Denize uzaklığı 9 km
ASLI NURAY YILDIRIM
05541745664
Gayrimenkulun tek yetkilisi Coldwell Banker/ Dost ofisidir.
Tüm Gayrimenkullerimiz , Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğine İstinaden 19.madde Gereği 'Yer Gösterme Belgesi' İmzalatılarak Sunulmaktadır.
COLDWELL BANKER DOST
| Konum | Türkiye , , İzmir , Seferihisar , Beyler |
| Tapu Durumu | Müstakil Tapu |
| Portföy Kategorisi | Zeytinlik |
| Fiyat | 19.900.000 ₺ |
| Metre Kare (Net) | 40000 |
| Krediye Uygun | Evet |
| İmar Durumu | Zeytinlik |
| Tapu Durumu | Müstakil Parsel |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri