TEOK'tan Megapol İzmir'de Çok Özel 4+1 Daire!
 Portföy No: 350132
CB TEOK

TEOK'tan Megapol İzmir'de Çok Özel 4+1 Daire! - 350132

İZMİR / KONAK / HALKAPINAR

AÇIKLAMA

Etka ORDU’dan

İzmir’in ticaret merkezlerinden biri olan ve yeni kuleler bölgesi olarak tanımlanan Halkapınar’da hem tüm ana arterlerin hem ulaşım aksının tam merkezinde yer alan çok özel bir proje.

İzmir’in simge firmalarından Megapol Yapı’nın en yeni projesi olan ve çok büyük yatırımla faaliyete geçirilen bu özel proje konut,iş,kültür,sanat ve alışveriş yaşamını bir araya toplayacak.

Güncel döviz ve inşaat maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda artık bu rakamlara bu kadar donanımlı bir projede ev sahibi olmak için son zamanlar!

Konut bloğumuz toplam 25 katlı ve 180 daireden oluşuyor. İlk 2 kat spor salonu için ayrılmış olup, 2.kata spa,havuz gibi donatılar konumlandırılacaktır. Konutlar 4.kattan itibaren başlamaktadır. Projedeki en özel daire tipi olan 4+1 A Plus rezidansımız 22.kattadır ve 260 m2 brüt kullanım alanı sunmaktadır. Bu daireye ait 2 adet kapalı otopark hakkı bulunmaktadır.

Çok yakın zamanda yaşam başlayacaktır.

Tapu hemen verebiliyoruz.

Detaylı bilgi ve randevu için lütfen arayın.

Konum Türkiye , , İzmir , Konak , Halkapınar
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Daire
Fiyat 26.900.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 260
Metre Kare (Net) 172
Bulunduğu Kat 22
Kat Sayısı 25
Oda Sayısı 4+1
Isıtma Merkezi Sistem

Görüntülenme Sayısı

10

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Tavan Yüksekliği:  
  • Balkon Sayısı:  
  • Mutfak:  
  • Kapılar:  
  • Pencereler:  

DIŞ ÖZELLİKLER

  • Dış Cephe:  
TEOK

Etka Ordu

Danışmanın Diğer Portföyleri