Karşıyaka'nın en değerli ve en çok tercih edilen mahallelerinden Goncalar'da, geniş yaşam alanları, modern yenilemeleri ve keyifli terasıyla öne çıkan 5+1 çatı dubleksi dairemiz, konforlu bir yaşam arayanlar için kiralık olarak sunulmaktadır.
340 m² brüt, 270 m² net kullanım alanına sahip olan daire; standart dublekslerden farklı olarak karanlık odası bulunmayan, gün boyu doğal ışık alan ferah mimarisiyle dikkat çekmektedir.
Evin kalbi olan 47 m² büyüklüğündeki salon, geniş aile buluşmaları ve misafir ağırlamak için oldukça ideal bir yaşam alanı sunarken, 70 m² genişliğindeki terası şehir yaşamının içinde nefes alabileceğiniz özel bir yaşam alanına dönüşüyor.
Balkonda bulunan barbekü ile de keyifli anlar yaşamanıza olanak sağlıyor.
DAİRE ÖZELLİKLERİ
5+1 Çatı Dubleksi
340 m² brüt / 270 m² net kullanım alanı
Asansörlü bina
Doğalgazlı ısınma sistemi
47 m² geniş salon
70 m² özel kullanım terası
Balkonda barbekü
Cam balkon
Tadilatlı modern mutfak ve 3'lü ankastre set
Yenilenmiş banyolar
3 banyo (1'i ebeveyn banyosu)
2 klima
Geniş ve kullanışlı oda planı
Karanlık odası bulunmayan, gün ışığını verimli alan mimari
AYRICALIKLI YAŞAM
Bu daireyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri, sadece büyük olması değil; her metrekaresinin verimli kullanılmasıdır.
Ferah odaları, geniş salonu, ışık alan mimarisi ve büyük terası sayesinde hem günlük yaşam hem de misafir ağırlamak için son derece konforlu bir ortam sunmaktadır.
Şehir merkezinde, asansörlü bir binada yer alan ve bu büyüklükte terasa sahip seçenekler oldukça sınırlıdır.
LOKASYON AVANTAJLARI
Karşıyaka Goncalar'ın nezih ve prestijli lokasyonunda
Girne caddesine sadece 20 metre ve sahile kısa mesafede
Toplu ulaşım araçlarına kolay erişim, otobüs durağı sadece 30 metre mesafede
Market, okul, kafe ve restoranlara yürüme mesafesinde
Günlük ihtiyaçlara kolay ulaşım sağlayan merkezi konum
Karşıyaka'nın seçkin atmosferinde yer alan bu özel çatı dubleksi; geniş salonu, gün ışığıyla dolan odaları, şömineli büyük terası ve yenilenmiş yaşam alanlarıyla, şehir hayatının içinde konfor ve huzuru bir arada sunuyor.
Ailenizle birlikte uzun yıllar keyifle yaşayabileceğiniz bu özel daireyi yerinde görmek için benimle iletişime geçebilirsiniz.
0505 774 90 31
Murat Tansuğ
Coldwell Banker Plus Gayrimenkul
| Konum | Türkiye , , İzmir , Karşıyaka , Goncalar |
| Tapu Durumu | Kat İrtifakı |
| Portföy Kategorisi | Daire |
| Fiyat | 75.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 300 |
| Metre Kare (Net) | 230 |
| Bina Yaşı | 26 |
| Bulunduğu Kat | 4 |
| Kat Sayısı | 5 |
| Banyo Sayısı | 3 |
| Aidat | 500 |
| Depozito/Peşinat | 75000 |
| Oda Sayısı | 5+1 |
| Isıtma | Kombi (Doğalgazlı) |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Hayır |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Site İçerisinde | Hayır |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri