İSTANBUL / ÜSKÜDAR / BULGURLU
COLDWELL BANKER GÜVENCESİYLE
Soyak Göztepe Sitesi'nde, sitenin merkezi ve avantajlı konumunda yer alan, geniş 3+1 daire tipinden dönüştürülmüş ferah 2+1 daire istenilirse tekrardan 3+1 yapılabilir. Bakımlı ve kullanıma hazır durumdadır. Yeşil alanlara yakın, güvenlikli ve sosyal olanakları bulunan site içerisinde yer almaktadır. Emaar AVM'ye, toplu taşımaya, okullara ve ana ulaşım yollarına yakın merkezi konumdadır.
Soyak Göztepe Sitesi; 7/24 güvenlik, kamera sistemi, açık otopark, geniş yeşil alanlar, spor alanları parkları, tenis kortu ve sosyal imkanlarıyla sakin ve güvenli bir yaşam sunmaktadır. Site içerisinde 3M Migros bulunmakta olup, Emaar AVM'ye yürüme mesafesindedir.
Libadiye Caddesi üzerinde bulunan site; E-5 ve TEM bağlantılarına, toplu taşıma duraklarına, okullara, üniversitelere, hastanelere ve Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın merkezi konumuyla ulaşım açısından oldukça avantajlıdır.
Not yer gösterimleri yer gösterme belgesi imzalatilarak yapılmaktadır
TEK YETKİLİ COLDWELL BANKER BOAZ OFİSİ
| Konum | Türkiye , , İstanbul-Anadolu , Üsküdar , Bulgurlu |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Daire |
| Fiyat | 13.300.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 120 |
| Metre Kare (Net) | 110 |
| Bina Yaşı | 31+ |
| Bulunduğu Kat | 10 |
| Kat Sayısı | 5 |
| Banyo Sayısı | 1 |
| Aidat | 5000 |
| Isıtma | Merkezi Sistem |
| Kullanım Durumu | Sahibi Oturuyor |
| Site İçerisinde | Evet |
| Krediye Uygun | Evet |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri