İSTANBUL / SULTANBEYLİ / ORHANGAZİ
SULTANBEYLİ ORHANGAZİ MAHALLESİ'NDE SATILIK SIFIR 5+1 DUBLEKS DAİRE
İKİ AYRI GİRİŞ • 2 MUTFAK • 3 BANYO • GENİŞ TERAS • KAT MÜLKİYETLİ
İstanbul Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Sultanbeyli Orhangazi Mahallesi'nde, geniş yaşam alanı ve kullanışlı mimarisiyle öne çıkan sıfır 5+1 dubleks dairemiz yeni sahibini bekliyor!
Geniş ailelerin konforlu bir yaşam sürebileceği, aynı zamanda farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanan dairemiz; iki ayrı giriş, iki mutfak, üç banyo ve teras avantajlarıyla benzerlerinden ayrılıyor.
Hem oturum hem de yatırım amacıyla değerlendirilebilecek bu özel gayrimenkul, sunduğu kullanım esnekliğiyle dikkat çekiyor.
DAİREMİZİN ÖZELLİKLERİ
5+1 geniş ve kullanışlı dubleks daire
Sıfır daire
Kat mülkiyetli tapu
İki ayrı giriş
İki ayrı mutfak
Toplam 3 banyo
Ebeveyn banyosu
Keyifli vakit geçirebileceğiniz geniş teras
İki katlı kullanışlı yaşam alanı
Geniş ailelerin ihtiyaçlarına uygun oda düzeni
GENİŞ VE KONFORLU YAŞAM ALANI
5+1 oda düzenine sahip dubleks dairemiz, aile bireylerine kendilerine ait özel alanlar sunarken ortak yaşam alanlarında da konforlu bir ortam oluşturuyor.
Geniş aileler, çocuklu aileler ve evinde çalışma alanı oluşturmak isteyenler için kullanışlı bir alternatif sunan dairemiz, oda sayısı sayesinde farklı ihtiyaçlara göre değerlendirilebilir.
Dubleks mimarisi, yaşam alanlarının katlara dağıtılmasına olanak sağlayarak evin daha işlevsel kullanılmasına yardımcı olur.
İKİ AYRI GİRİŞ AVANTAJI
Dairemizin en dikkat çekici özelliklerinden biri, iki ayrı girişe sahip olmasıdır.
Bu özellik, kullanım tercihlerine göre farklı düzenlemeler yapılmasına imkân tanır.
* Geniş bir aile için tek bir yaşam alanı olarak kullanılabilir. • Aile bireylerinin özel alan ihtiyaçlarına göre farklı bölümler oluşturulabilir. • Evden çalışanlar için yaşam ve çalışma alanları birbirinden ayrılabilir.
İki ayrı giriş avantajı sayesinde dairemiz, standart dairelerden farklılaşan bir kullanım esnekliği sunmaktadır.
İKİ MUTFAK İLE KULLANIŞLI YAŞAM
Dairemizde bulunan iki ayrı mutfak, günlük yaşamı kolaylaştıran önemli özelliklerden biridir.
Birden fazla kişinin yaşadığı ailelerde, farklı katların daha bağımsız kullanılmasında veya yaşam alanlarının ihtiyaçlara göre düzenlenmesinde avantaj sağlayabilir.
Özellikle geniş aileler için iki mutfaklı bir dubleks, yaşam konforunu artırabilecek önemli bir özelliktir.
3 BANYO EBEVEYN BANYOSU
Toplam üç banyoya sahip olan dairemiz, kalabalık ailelerin günlük kullanım ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliktedir.
Ebeveyn banyosu, kişisel alan ve konfor açısından avantaj sağlarken diğer banyolar da ev içerisindeki kullanım yoğunluğunu azaltmaya yardımcı olur.
Birden fazla kişinin aynı anda hazırlandığı sabah saatlerinde ve misafir ağırlama süreçlerinde bu özellik önemli bir kolaylık sunar.
| Konum | Türkiye , , İstanbul-Anadolu , Sultanbeyli , Orhangazi |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Çatı Dubleks |
| Fiyat | 7.450.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 185 |
| Metre Kare (Net) | 160 |
| Bina Yaşı | 0 |
| Bulunduğu Kat | 4 |
| Kat Sayısı | 5 |
| Banyo Sayısı | 3 |
| Oda Sayısı | 5+1 |
| Isıtma | Doğal Gaz |
| Balkon | Var |
| Kullanım Durumu | Boş |
| Krediye Uygun | Evet |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri