Strateji, Operasyon ve Sistem Mimarlığı
İş hayatımda 20 yılı aşkın süredir; iş geliştirme, strateji, pazarlama ve operasyon ekseninde, farklı sektörlerde büyüme ve değer yaratma odaklı üst düzey roller üstlendim.
Profesyonel temelimi JTI gibi global bir organizasyonda; tüketici ve ticari pazarlama disiplinleriyle oluşturdum. Devam eden süreçte Arvento, Tekkılavuz ve Cantavila ile B2B teknoloji satışı ve dijital ürün geliştirme tecrübesi edindim. DemirDöküm, Markapon ve TGI Fridays süreçlerinde ise global operasyon yönetimi, saha ve kanal yönetimi pratiği kazandım.
Aren İlaç’ta COO ve Mamma Tıbbi Besinler’deki direktörlük görevlerim; üretim, tedarik zinciri ve regülasyon gibi yüksek hassasiyetli alanlarda derinlik sağladı. Bu birikimi MedyaRen Dijital Ajansı ile markaların büyüme stratejilerine kanalize ettim.
Kariyerimin en teknik kırılım noktası gayrimenkul sektörü oldu. MasterTürk Group bünyesinde; Coldwell Banker, Century 21 ve ERA markalarının Türkiye & KKTC yapılarında Franchise Satış Müdürü, Ofis/Saha Direktörü, Remax EnBatı | Broker Mgr. olarak, ofislerin nasıl ölçeklenmesi gerektiği, Broker ve Gayrimenkul danışmanının performans yönetimi konusunda derin bir know-how edindim.
Şimdi CB KENZİ ofis direktörü olarak yeni nesil gayrimenkul danışmanlığı mentörlüğü, koçluk, eğitim alanlarında çalışmaktayım.