SEZİN USTAOĞLU

Gayrimenkul Danışmanı @CB YÖN

Fark yaratan, yeni nesil çözümler.

1984 Manisa doğumluyum. Harika bir erkek evlat ve üç adet de dört ayaklı evlat annesiyim. Uzun yıllar özel sektörde yerli ve yabancı firmalarda İnsan Kaynakları Yöneticiliği yaptım. İyi derecede İngilizce biliyorum. Aynı zamanda Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) sertifikalı profesyonel koçum ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatına sahibim. Tüm bu donanımlarım neticesinde 2022 yılı itibariyle artık ücretli çalışan olma halime bir son verip kendi kazancımı kendim üretme yolunu seçtim ve iki yıl kadar gayrimenkul alım satımı ile uğraştıktan sonra, 2024 yılı itibariyle bu işin en doğru yapıldığı adres olan Coldwell Banker ailesine katılarak profesyonel gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladım. Sürekli gelişim, sürekli öğrenme, proaktivite, dürüstlük ve şeffaflık başlıca değerlerimdir.

Kazanç Payı
Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 10 - 14 HAZİRAN 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)
  • GLOBAL LUXURY Eğitimi 25 - 26 HAZİRAN 2024
  • İZMİR Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi (8-9 MAYIS) - Parlamak mı istiyorsun? Korkularını ateşe ver!
  • 10 MAYIS 2025 MASTERTÜRK FON LANSMANI İZMİR

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • RIDVAN IŞIK - 27/08/2025

    İZMİR PARK YAŞAM ATAŞEHİR SİTESİNDE BULUNAN EŞYALI KİRALIK DAİREMİZİ SEZİN HANIM ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE KALİTELİ KİRACIMIZLA BULUŞTURDU.SÜREÇ İÇİNDE BAZI BEKLENMEDİK SORUNLAR ÇIKMASINA RAĞMEN SEZİN HANIM AKILCI VE PROFESYONELCE ÇÖZÜMLERLE GAYET KOLAY ATLATMAMIZI SAĞLADI.ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ KENDİSİNE.SADECE İZMİR'DE DEĞİL CİVARDA DA HER TÜRLÜ EMLAK İŞİMİZDE ARTIK TEK ADRESİMİZ SEZİN USTAOĞLU'DUR .

  • RIDVAN IŞIK - 27/08/2025

    izmir park yaşam ataşehir sitesinde bulunan eşyalı dairemizi Sezin hanım ın çok akılcı önerileri ve doğru yönlendirmeleri sayesinde çok kısa zamanda kaliteli bi kiracımızla buluşturduk.Sürecin her aşamasında daima yanımızda olup işimizi kolaylaştırdı.sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.emlak işlerinde tek adresimiz artık Sezin USTAOĞLU'dur.

  • Özcan Özküçük - 26/08/2025

    Sezin hanım ile Evka3' teki gayrimenkulümüzün satış sürecinde çalışmaya başladık. Öncesinde 5-6 ay boyunca çok düşük teklifler gelmesi yüzünden satılamayan konutu kendisi devraldıktan sonra bir ay içinde piyasa değeri ile aynı rakama olacak şekilde satışı tamamladı. Sonrasında yatırım yapabileceğimiz uygun mülkleri de sağlayıp hatta kira sürecini de çözdü. Kendisi ile alım, satım ve kira süreci olmak ona yakın işlem gerçekleştirdik. Her seferinde bana hiç bir sorun gelmeden bütün süreci organize etti. Son derece güvenilir ve çalışması kolay bir Gayrimenkul Danışmanı diyebilirim.

  • Özge - 23/08/2025

    Pozitif yaklaşımı, güleryüzü, içtenliği ile gayrimenkul danışmanı değil sanki bir dost ile tanışmıştık ilk evimizi alırken. Tüm heyecanımıza ortak olması, bizimle birlikte yaşadığı sevinç ile Sezin Hanım bir danışmandan çok daha fazlası.

  • Berk - 22/08/2025

    Dairemizin satış sürecini çok profesyonel yönetti ve çok kısa sürede dairemizin satışını gerceklestirdi çok memnun kaldık teşekkür ederiz sezin hanım

  • Fırat - 21/08/2025

    Sezin hanıma çok teşekkür ederiz sürecin en başından beri bizi yanlız bırakmadı.durust ve güvenilir insanla çalışmak isterseniz hiç tereddüt etmeyin.

24.950.000 ₺
Satılık
4.650.000 ₺
Satılık
3.600.000 ₺
Satılık
10.250.000 ₺
Satılık