SERKAN ESKİT

Gayrimenkul Danışmanı @CB 360

22.10.1974 İZMİR Doğumluyum. Evliyim ve bir oğlum var.

35 yıllık ticaret tecrübemi Gayrimenkul sektöründe harmanlayarak; İnsanların hayatındaki en önemli kararlardan biri olan gayrimenkul alım-satım süreçlerini, memnuniyetle sonuçlandırmak en büyük hedefim.

Sürekli ve yenilikçi eğitimlerle kendimi geliştirerek profesyonel, şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerime hizmet veriyorum.

Kazanç Payı

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 11-15 KASIM 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)
  • 10 MAYIS 2025 MASTERTÜRK FON LANSMANI İZMİR

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Ayten seyhan - 01/10/2025

    Satın alma sürecinde profesyonel yaklaşımının yanı sıra her türlü detayla bizzat ilgilendi ve her konuda bize destek oldu. Sayesinde yeni evimize kavuştuk. İlgisi emeği için çok teşekkür ederiz.

  • Büşra Aktuğ - 26/09/2025

    E vimizi satış sürecine hazırlarken tanıştığımız emlakçımız, profesyonelliği ve özenli yaklaşımıyla bize büyük bir güven verdi. Süreç boyunca sergilediği ilgili, dikkatli ve destekleyici tutumu sayesinde her adımda kendimizi güvende ve doğru yönlendirilmiş hissettik. Gerek bilgilendirmeleri gerekse çözüm odaklı yaklaşımıyla süreci yalnızca bir satış değil, aynı zamanda karşılıklı güven ilişkisi haline dönüştürdü. Bu titiz ve insana dokunan duruşu için kendisine gönülden teşekkür ederiz.

  • Nur İrem Yangöz - 25/09/2025

    Serkan Bey ,evimizin satış sürecinde bizlere çok yardımcı oldu, aklımıza takılan her konuşa bizleri bilinçlendirdi. İlgisi ve özverisi için kendisine çok teşekkür ederiz

  • Nurhan Balaban - 25/09/2025

    hersey yolunda gitti. Çok memnun kaldık. Çok teşekkürler