Gayrimenkul danışmanlığını yalnızca bir alım-satım süreci olarak değil, güvene dayalı ilişkiler kurmak ve insanların hayatlarında önemli kararlar alırken yanlarında olmak olarak görüyorum. Müşterilerimin memnuniyetini ön planda tutuyor, kurduğumuz dostlukların uzun yıllar devam etmesi için samimiyetle çalışıyorum.
Şubat 1974 İstanbul doğumluyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümü mezunuyum. İstanbul Üniversitesi’nde geçen 28 yıllık kurumsal kariyerim boyunca edindiğim yöneticilik deneyimi, bilgi birikimi ve insan ilişkilerindeki tecrübelerimi, mesleki yolculuğumun en değerli kazanımları olarak görüyorum. Bu birikimimi yeni bir alana taşıyarak 2025 yılında Coldwell Banker Pozitif çatısı altında gayrimenkul sektörüne adım attım.
Bugün konut, arsa ve işyeri kategorilerinde hizmet veriyor; her müşterimin ihtiyaçlarını anlayarak doğru çözümler sunmayı, süreçleri güven ve şeffaflıkla yönetmeyi hedefliyorum. Benim için başarı, yalnızca bir işlemi sonuçlandırmak değil, müşterilerimin memnuniyetini kazanmak ve her işin sonunda kalıcı bir güven bağı kurabilmek.
Evliyim ve bir erkek çocuk annesiyim. Hayatın bana kazandırdığı deneyimleri, insanlarla kurduğum güçlü iletişimi ve işime duyduğum tutkuyu gayrimenkul danışmanlığına yansıtarak her gün yeni bir değer üretmek için çalışıyorum.