ÖZBEN ÇELİK

Gayrimenkul Danışmanı @CB REAL
Portföy İşlem Hızı
9,2

Merhaba, sayfama hoş geldiniz.

Gayrimenkul sektöründeki 10. yılımı geride bırakırken, bu mesleğin benim için yalnızca bir iş değil; güven, emek ve insan ilişkileri üzerine kurulu bir yolculuk olduğunu düşünüyorum.

10 yıl boyunca farklı ihtiyaçlara, farklı hikâyelere ve farklı hayallere eşlik ettim. Bir evin yalnızca dört duvardan ibaret olmadığını; bazen yeni bir başlangıç, bazen önemli bir yatırım, bazen de hayatın en güzel anılarının kurulacağı bir yuva olduğunu biliyorum.

Mesleğimde en çok önem verdiğim şey; doğru analiz, şeffaf iletişim, güçlü pazarlama ve güvenilir danışmanlık. Her müşterimin ihtiyacını kendi ihtiyacım gibi değerlendiriyor, satıştan kiralamaya, yatırım danışmanlığından doğru gayrimenkul seçimlerine kadar sürecin her aşamasında profesyonel destek sunuyorum.

Bugün 10 yıllık deneyimimin bana kattığı bilgi birikimiyle, değişen piyasa koşullarını yakından takip ederek müşterilerime yalnızca bir gayrimenkul değil, doğru karar verme konusunda güven sunmayı hedefliyorum.

Geride bıraktığım 10 yılda bana güvenen, yollarımızı kesiştiren ve başarı hikâyelerimin bir parçası olan tüm müşterilerime teşekkür ederim.

Nice güzel yıllara, yeni yatırımlara ve birlikte yazılacak yeni hikâyelere…

10 yıldır aynı tutkuyla, daha büyük hedeflerle.

Kazanç Payı

UZMANLIK ALANLARIM

KONUT-TİCARİ

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Acıbadem Altunizade Küçük Çamlıca

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BIG BLUE DAY İSTANBUL
  • BIG BLUE DAY 2021
  • BIG BLUE DAY İSTANBUL 27 Ocak 2022
  • BIG BLUE DAY 25 Şubat 2022 Zorlu PSM
  • BIG BLUE DAY Volkswagen Arena