DOĞAN LEVENT ERSOY

Gayrimenkul Danışmanı @CB ADEN

Hiçbirşey sınırsız değil, hiçbir kimse sınırsız değil. Sınırlarını genişletmeye devam et.

📍 Coldwell Banker Aden / Ankara – Etimesgut – Eryaman

👤 Doğan Levent ERSOY – Gayrimenkul Danışmanı

Merhaba değerli meslektaşlarım,

Ben Doğan ERSOY , 1 yıla yakın süredir Coldwell Banker Aden Gayrimenkul çatısı altında, Ankara Etimesgut – Eryaman bölgesinde danışmanlık hizmeti vermekteyim. Sektöre girişimden önce, bilgisayar programcılığı ve reklam yönetimi alanlarında eğitimler aldım ve profesyonel olarak görev yaptım. Bu yetkinliklerimi bugün, gayrimenkul pazarlama süreçlerinde güçlü bir avantaj olarak kullanmaktayım.

Gayrimenkul alanında;

🏠 Daire, villa, müstakil ev

🏬 Mağaza ve ticari alanlar

🏗️ Tesis tipi gayrimenkuller

üzerine alım-satım ve kiralama hizmetleri sunuyorum.

Sahip olduğum teknoloji ve yazılım geçmişi sayesinde, dijital reklamcılık, veri analitiği ve süreç yönetimi konularında etkili stratejiler geliştirerek müşterilerime maksimum fayda sağlıyorum.

Gayrimenkul sektörüne adım atmadan önce;

🔹 Bir elektronik geri dönüşüm tesisinin hem teknik hem idari kurulum süreçlerinde ve süreç sonrası tesis işletmeciliğinde aktif rol aldım,

🔹 Aynı zamanda Partogo isimli, otomotiv sektörüne özel bir yazılımın geliştirilmesinde kurucu ve fikir sahibi oldum.

Tüm bu disiplinler arası deneyimlerimi, gayrimenkul alanında profesyonel ilişkiler kurmak ve birlikte değer üretmek amacıyla paylaşmaktan mutluluk duyarım. Portföy paylaşımı, müşteri yönlendirmesi ve çapraz satış iş birlikleri konusunda sizlerle tanışmayı çok isterim.

💬 Her zaman iletişime açığım, birlikte kazanalım!

Saygı ve selamlarımla,

Doğan ERSOY

📱 0542 737 65 96

📧 dogan.ersoy@cb.com.tr

Kazanç Payı

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut, Ticari

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Altay Konutkent

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • ANKARA BLUE START YÜZYÜZE EĞİTİMİ 26- 30 MAYIS 2025 (İSTANBUL-İZMİR HARİÇ )