ADEM GÖNÜLTAŞ

Gayrimenkul Danışmanı @CB OPİA

İnşaattan gelen tecrübeyle, gayrimenkulde güven veren danışmanlık

Adem Gönültaş

Gayrimenkul Danışmanı

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1994

Hakkımda

2014-2020 yılları arasında inşaat teknikeri olarak aktif şantiye sahalarında görev alarak yapı sistemleri, proje uygulamaları ve inşaat süreçleri konusunda önemli bir deneyim kazandım.

2024 yılından bu yana gayrimenkul danışmanı olarak faaliyet göstermekteyim. İnşaat sektöründen gelen teknik altyapımı, gayrimenkul danışmanlığıyla birleştirerek müşterilerime sadece alım-satım sürecinde değil, yatırım değeri, yapı kalitesi ve doğru gayrimenkul seçimi konularında da profesyonel destek sunuyorum.

Amacım; güven, şeffaflık ve uzmanlık ilkeleri doğrultusunda müşterilerimin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmek ve uzun vadeli memnuniyet sağlamaktır.

Profesyonel Deneyim

İnşaat Teknikeri

2014 – 2020

* Şantiye yönetimi ve saha koordinasyonu

* Proje uygulama ve kontrol süreçleri

* Yapı imalatlarının teknik takibi

* Kalite ve iş güvenliği süreçlerine destek

Gayrimenkul Danışmanı

2024 – Günümüz

* Konut ve ticari gayrimenkul alım-satım danışmanlığı

* Yatırım analizi ve portföy yönetimi

* Gayrimenkul pazarlama ve değerleme süreçleri

* Müşteri ilişkileri ve profesyonel danışmanlık hizmetleri

Kariyer Hedefi

İnşaat sektöründe edindiğim teknik deneyimi gayrimenkul danışmanlığıyla birleştirerek, müşterilerime güvenilir, bilinçli ve değer odaklı yatırım kararları almalarında rehberlik etmek ve sektörde güvenilir bir marka olarak kalıcı başarı elde etmektir.

Kazanç Payı

UZMANLIK ALANLARIM

Arsa , Kat karşılığı , Lüks konut

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Cumhuriyet Atatürk Fatih Fevzi Çakmak Kemalöz

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 11-15 KASIM 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)