

Bilecik / Osmaneli / Haceloğlu
Bilecik OSMANELİ ilçemizde , ilçenin okullar ve resmi kurumlar bölgesinde bulununan dubleks dairemizin;
1. katında geniş bir girişi bulunmaktadır. 3 adet oda, salon ve mutfak, genel kullanım için banyo-WC ve alaturka tuvalet bulunmaktadır. İki adet de balkon birinci katda mevcuttur.üst kata çıkan merdiven boşluğuna kiler şeklinde dolaplar yapılmış olup hem görsel hem de işlevsel olarak fark yaratmaktadır.
2. katında iki adet geniş oda , küvetli banyo-WC ve mutfak bulunmakta odaların birinde duvardan duvara geniş ve işlevsel dolap bulunmaktadır.
Üst katta iki ayrı teras balkonu bulunmakta olup , teraslarda çeşme ve kiler olarak kullanılacak dolap mevcuttur.
Her katta dört daire bulunan dairenin arka ve ön olmak üzere çift apartman girişi, açık otoparkı ve bahçesi bulunmaktadır.
Detaylı bilgi ve randevu için iletişime geçebilirsiniz…
Konum | Türkiye , , Bilecik , Osmaneli , Haceloğlu |
Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
Portföy Kategorisi | Dubleks |
Fiyat | 6.300.000 ₺ |
Metre Kare (Brüt) | 270 |
Metre Kare (Net) | 250 |
Oda Sayısı | 4+2 |
Bina Yaşı | 7 |
Bulunduğu Kat | 4 |
Kat Sayısı | 4 |
Isıtma | Doğal Gaz |
Banyo Sayısı | 2 |
Balkon | Var |
Eşyalı | Hayır |
Kullanım Durumu | Boş |
Aidat | 350 |
Site İçerisinde | Hayır |
Krediye Uygun | Evet |
Takasa Uygun | Hayır |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri