Elmalı Düden Köy'de 600 Adet Elma Ağaçlı,Resmi Yol ve Evli Bahçe
 Portföy No: 368539
CB KALEM

Elmalı Düden Köy'de 600 Adet Elma Ağaçlı,Resmi Yol ve Evli Bahçe - 368539

ANTALYA / ELMALI / DÜDENKÖY K

AÇIKLAMA

Antalya Elmalı Düdenköy Mahallesi’nde, 129 ada 26 parselde bulunan elma bahçemiz satılıktır.

Bahçemizde yarı bodur anaç üzerine dikilmiş 111 marka toplam 600 adet elma ağacı bulunmaktadır. Ağaçların yaklaşık yarısı 5 yaşında, diğer yarısı ise 4 yaşındadır. Genç ve verime yönelik kurulmuş bahçemiz, düzenli bakımı yapılmış durumdadır.

Bahçenin tamamı tel çit ile çevrilidir. Sulama altyapısı hazır olup kooperatif suyu ve yaklaşık 100 metre derinlikte aktif artezyen kuyusu bulunmaktadır. Bahçede damlama sulama sistemi aktif ve kullanıma hazırdır. Böylece yeni sahibinin ayrıca sulama altyapısı kurmasına gerek kalmadan üretime devam edebilmesi avantajı bulunmaktadır.

Bahçe içerisinde bulunan ev bakımlı durumda olup belediyede 170 m² olarak kayıtlıdır ve resmidir. Gerekli işlemler ve şartlar doğrultusunda tapudan cins değişikliği yapılabilmektedir.

Ayrıca bahçede bulunan;

1984 model Massey Ferguson 140'lık traktör

Çapa makinesi

1 adet remote damperli ekipman da satışa dahildir/ayrıca değerlendirilebilir. Tarım makineleri için ayrıca görüşülebilir.

Taşınmazda elektrik ve su abonelikleri mevcuttur. Yeni alıcı, gerekli işlemlerle abonelikleri üzerine alabilir.

Konum Türkiye , , Antalya , Elmalı , Düden
Tapu Durumu Müstakil Tapu
Portföy Kategorisi Tarla
Fiyat 1.250.000 ₺
Metre Kare (Net) 6553
Krediye Uygun Evet
Takasa Uygun Evet
İmar Durumu Tarla
Tapu Durumu Müstakil Parsel

Görüntülenme Sayısı

2

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın
KALEM

Muhammed Akcan

Danışmanın Diğer Portföyleri