ANKARA / ÇANKAYA / KARAKUSUNLAR
Pek çok kamu kurum ve kuruluşuna yakınlığının yanı sıra, şehrin nabzının attığı ana ulaşım akslarına birkaç adım mesafede, ancak gürültüden tamamen arınmış huzur dolu bir ev.
Sınırları ortadan kaldıran geniş salon, modern dekorasyon anlayışınızı yansıtabileceğiniz, dostlarınızla geçireceğiniz unutulmaz akşamlar için tasarlanmış ferah bir buluşma noktası olarak evin kalbinde yer almaktadır.
Geniş camları ve önü açık konumuyla gün boyu doğal ışık alan dairemiz, doğu ve kuzey cepheli yapısıyla ferahlığı gün boyu doyasıya hissettirir.
1. katta yer alan bu ayrıcalıklı yaşam alanı, tüm cephelerinden peyzaj manzarasına baktığı için sessiz, huzurlu ve kuş sesleri içerisinde bir atmosfer sunmaktadır.
Güncel renk trendlerine uygun seçilmiş şık fayanslar ile tasarlanarak yenilenen mutfak, balkonu da yaşam alanına dahil edilerek genişletilmiş ve çok daha ferah, kullanışlı bir hale getirilmiştir.
Ana banyomuz, yine modern çizgilerle tamamen yenilenmiş olup, güncel tonlardaki fayansları ve kullanışlı duşakabini ile hem şık hem konforlu bir kullanım sunar. Temiz, düzenli ve zarif tasarımıyla günlük yaşamınıza kalite ve konfor katacak şekilde düşünülmüştür.
Dairede depolama alanı olarak kullanılan bir kiler mevcuttur. Ayrıca tasarlanan dolaplar vasıtasıyla daire genelinde atıl alan kalmamış olup, tüm alanlar etkin şekilde depolama alanı olarak kullanılmaktadır.
Araçlarınızı, güvenle 100. Yıl Hastanesi otoparkına veya bina önündeki caddeye park edilebileceğiniz gibi, apartmanın hemen yanında binaya özel, giriş kontrollü açık otopark’a da park edebilirsiniz.
Giriş kontrollü, bakımlı ve nezih komşuluk ilişkilerinin hâkim olduğu bir apartmanda yer alan dairemiz; düzenli peyzajlı bahçesiyle hem güvenli hem keyifli bir yaşam vaat etmektedir.
Üç adet balkondan birisi kapalı balkon şeklinde tasarlanarak mutfağa dahil edilmiş, mutfağın net kullanım alanı büyütülerek daha kullanışlı hale getirilmiştir.
Bina yaşı 30’dur. İşçi Blokları Mahallesi bölgesi Ankara’nın en planlı mahallelerinden birisi olup, alt yapı sorunu yoktur. Ancak bina çıkarılan Deprem Yönetmeliklerinden önce yapılmıştır.
Binada 2 (İki) adet asansör bulunmaktadır.
Dairemiz Merkezi Isıtma Sistemlidir, yakıt bedeli 3.000 TL olup, otopark çalışmasından dolayı yıl sonuna kadar 3.600 TL olarak toplanacaktır.
| Konum | Türkiye , , Ankara , Çankaya , İşçi Blokları |
| Tapu Durumu | Kat Mülkiyeti |
| Portföy Kategorisi | Daire |
| Fiyat | 10.900.000 ₺ |
| Metre Kare (Brüt) | 115 |
| Metre Kare (Net) | 100 |
| Bina Yaşı | 30 |
| Bulunduğu Kat | 1 |
| Kat Sayısı | 15 |
| Banyo Sayısı | 2 |
| Aidat | 3600 |
| Oda Sayısı | 3+1 |
| Isıtma | Merkezi Sistem |
| Balkon | Var |
| Eşyalı | Hayır |
| Kullanım Durumu | Sahibi Oturuyor |
| Site İçerisinde | Evet |
| Krediye Uygun | Evet |
* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.
Danışmanın Diğer Portföyleri