KARTAL KULE DENİZ MANZARALI KİRALIK OFİS
 Portföy No: 193392
CB TİM

KARTAL KULE DENİZ MANZARALI KİRALIK OFİS

İstanbul-Anadolu / Kartal / Esentepe

AÇIKLAMA

OFİSİMİZ KARTAL KULE'NİN 13. KATINDA YER ALMAKTADIR. Net 36 m2, Brüt 69 m2, Yüksek tavan, Kendine ait terası, mutfağı ve WC'si bulunmakta. 1 kapalı otopark hakkı vardır. (Ofis daha önce hiç kullanılmamış. Yarım kalan tadilat işleminden elektrik bağlantısı çekilmiş ama yarım bırakılmış ve parke zemin eksik).

KULE'NİN ÖZELLİKLERİ: Yerli ve Yabancı Kurumsal Firmaların Genel Merkezleri, Yazılım Firmaları, Hukuk Firmaları yer almaktadır. “International Property Awards” Avrupa Gayrimenkul Ödülünü almıştır. Kartal Kule C1 Sertifikasına sahiptir.

Proje Mimarı: Ünlü Mimar Ömer Çamoğlu

Temel özelliği: İnşaatın temel sistemi statik hesaplamalar ile radye temel ile inşa edilmiş

Cephe tasarımı: Güneşin yıl boyu geldiği açılar hesaplanarak cepheler yapılmış. Bina enerji tasarrufuna uygun olarak tasarlanmış. ODTÜ Teknokent'te projenin tüm teknik testleri yapılarak rüzgarın hızına göre camların eğimi belirlenmiş.

Binanın Omurgası: Beton ve BÇ III A sınıfı donatı çeliği kullanılarak, TSE standartlarında ileri teknoloji kalıp sistemi kullanılmıştır.

Toplam inşaat alanı: 35.000 m2 Arsa alanı: 5.200 m2 Bina kat sayısı: 25 katlı, 3 bodrum kat otopark ve sosyal tesis şeklindedir.

Kartal Kule Tesisleri: Süs havuzu, sigara içilebilir açık alanlar, kafe, SPA ve yemekhaneden oluşmaktadır. Kapalı -3 otopark katında araç yıkama bulunmaktadır.

İnternet alt yapı özellikleri: Akıllı bina sistemi ile yapılmış, dijital arşivleme alt yapısı ve fiber optik omurgaya sahip, Metro Ethernet bulunmaktadır. Tüm ortak alanlar kamera sistemiyle 7/24 kayıt altına alınmaktadır. Jeneratör Tüm mekanların acil enerji gereksinimini karşılayacak güçtedir.

Bina katlarının genel özellikleri: Projesinde her kat 9 ofisten ve 2 adet toplantı salonundan oluşmaktadır. Her bağımsız bölüm kendi enerji sarfiyatının kontrolünü yaparak, enerji planlamasını yapabilme ayrıcalığına sahiptir. Bu sayede maksimum verimlilik sağlanmaktadır. Her katta Bay & Bayan ve engelli WC bulunmaktadır.

Toplantı odası: -1 Yönetim katında bulunan, eğitim ve toplantılar için saatlik veya günlük yönetimden kiralanabilir.

Çöplerin toplanması: Her katta çöp toplama ünitesi vardır. Temizlik personeli tarafından her gün belirli saat aralığında kontrol edilerek alınmaktadır.

Kapalı otopark kullanımı: Araçlar için plaka okuma sistemi mevcut. Otoparklarda elektrikli araçlar için şarj üniteleri bulunmaktadır. Misafir araçları için açık otopark ilk 2 saat ücretsiz, 2 saat sonrası ücrete tabidir.

Isıtma ve soğutma: DAIKIN VRV Üniteleri.

Asansör: TSE standartalarına uygun OTİS Marka 4 adet personel, 1 adet yük asansörü, 2 adet yemekhane, kafe, otoparklar için ticari asansör bulunmaktadır.

Restoran ve kafe: Ticari bölümlerin olduğu katta (-1) Restoran ve kafe yer almaktadır.

Personel: 7/24 güvenlik, Karşılama deski asistanı Temizlik personeli Teknik personel Kule Yöneticisi Müdürü İdari personel amiri

Konum: E5 Karayolu üzerinde Sahil yoluna 5 dk Sabiha Gökçen Havalimanına 15 dk Soğanlık Metro durağına yürüyerek 5 dk' lık mesafededir.

Randevu için: Giulia Günel İBRAHİMOVA - 0542 776 33 40

Devamını Oku
Konum Türkiye , İstanbul-Anadolu , Kartal , Esentepe
Tapu Durumu Kat İrtifakı
Portföy Kategorisi Ofis
Fiyat 16.000 ₺
Metre Kare (Brüt) 69
Metre Kare (Net) 36
Oda Sayısı 1+0
Bulunduğu Kat 13
Kat Sayısı 25
Isıtma Fancoil
Görüntülenme Sayısı
61

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

İÇ ÖZELLİKLER

  • Tavan Yüksekliği:  

Giulia Günel İbrahimova

Danışmanın Diğer Portföyleri