Beytepe Park Tepe Evlerinde Satılık 4+1 Daire
 Portföy No: 205648
CB ELİT

Beytepe Park Tepe Evlerinde Satılık 4+1 Daire

Ankara / Çankaya / Beytepe

AÇIKLAMA

Park Tepe Evleri, Ankara'nın gözde bölgesi Beytepe'de yer alan benzersiz bir yaşam projesidir. Butik ve niş bir konseptle tasarlanmış olan bu özel projede, modern mimari ve özenle seçilmiş detaylarla donatılmış 89 adet konut bulunmaktadır.

Her biri 20 katlı olarak inşa edilen iki blok, arazi eğimi sayesinde manzarasını kapatmayan bir konumda yükselmektedir. Park Tepe Evleri, %70'i yeşil alanlara ayrılmış 11 dönüm arsa üzerine kurulmuş olup, doğayla iç içe bir yaşam vaat etmektedir.

İthal inşaat malzemeleri kullanılarak titizlikle inşa edilen Park Tepe Evleri'nde, gizli menteşe kapı sistemi ve tavanda gömme spot aydınlatmalar gibi detaylar da bulunmaktadır. Her odada lamine zemin,ve duvar kağıdı kullanılarak estetik bir atmosfer sağlanmıştır.

Ayrıca, daire içinde gaz dedektörleri ve yangın önlemleri gibi güvenlik önlemleri üst düzeyde sağlanmıştır. 1. sınıf ankastre eşyalarla donatılmış mutfak, giyinme odası, kiler ve çamaşır odası gibi pratik kullanım alanları da dairenin iç tasarımında düşünülmüştür. Bu detaylar, konforunuz ve güvenliğiniz için özenle seçilmiştir.

Sitede sunulan olanaklar arasında 7/24 güvenlik, 2 adet kapalı otopark,1 adet açık otopark, elektrikli araçlar için şarj istasyonu, yerden ısıtma sistemi ve kapalı havuz gibi birçok ayrıcalıklı hizmet bulunmaktadır. Ayrıca,çocuk oyun alanı,basketbol sahası,fitness, fin hamamı ve masa tenisi gibi spor kompleksi imkanlarıyla sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürdürmek mümkündür.

Parktepe Evleri, Beytepe Bulvarı üzerinde konumlanmış olup, Bilkent Üniversitesi, Eskişehir Yolu ve Ankara Şehir Hastanesi gibi şehrin önemli noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Bölgenin tüm yaşam alanlarının yanı başında bulunan Park Tepe Evleri, size şehrin merkezi dinamiklerine kolay ve hızlı erişim imkanı sunar.

Park Tepe Evleri, şehrin karmaşasından uzakta huzurlu ve konforlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenektir.Bu özel konuta sahip olmak ve modern yaşamın ayrıcalıklarını keşfetmek için iletişime geçebilirsiniz.

Devamını Oku
Konum Türkiye , Ankara , Çankaya , Beytepe
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Portföy Kategorisi Ada
Fiyat 13.750.000 ₺
Metre Kare (Net) 192
Krediye Uygun Hayır
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Görüntülenme Sayısı
38

* İlana teklif verebilir, görme talebinde bulunabilir, danışman ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Ver Görme Talebi Beni Arayın

MANZARA ÖZELLİKLERİ

  • Cadde
  • Şehir
  • Yeşil Alan
  • Dağ

Ömer Faruk Gülten

Danışmanın Diğer Portföyleri